Akurat Bladek jest fanbojem Tery;) W terę sam nie grałem. Widziałem jak kolega grał i to mi wystarczy. Gra mi się totalnie nie podoba i innym chyba też skoro z P2P zrobili F2P. Aion owszem też był P2P tylko na rynku utrzymał się bardzo długo. Tera ile wytrzymała? 3 miesiące? Jak dla mnie Aion 100x lepszy, ale to kwestia gustu:)
Czy warto?
Giermek, elyo czy asmo
Zamiast Aiona polecam ci Lineage 2Jakos lepiej jest zrobiony pod kazdym wzgledem :|a gralem i w to i w to. Twoj wybor wiadomo...
l2 obecnie to crap bez pvp wiec tez sobie daruj
Grajcie na Nexusie po stronie Asmo.
juz to widze jak bedziecie farmic rok na apg
Nie czytam fora, tylko gram, to co tam piszą to mam gdzieś i dalej się z Tobą nie zgadzam hehe Widocznie to już różnica gustów tak na prawdę
Lineage 2 kiedyś było fajne... do Interluda było super, potem już zaczęły się cudowania, ale i tak grałem, skończyłem grę na Freya Chronicle.
na TERE hejca ci ktorzy maja slabe kompy taka jest akurat prawda o , ktorej sie przekonalem oraz Ci ktorzy nie lubia pvp/pk
Ta gra jest po prostu nudna i dlatego ją "hejcą".
Ta gra jest po prostu nudna i dlatego ją "hejcą".
Jak większość. Aion i Tera to dwie skośne, oklepane gry, których jest masa. Nudne i nic nie oferujące ciekawego, Tera przynajmniej ma lepszą grafikę i bardziej rozbudowany system pvp/pve do tego non target chociaż nie zmienia to faktu, że na żadną z nich nie opłaca się tracić czasu przynajmniej jeśli myśli się o jakiejś poważniejszej grze na dłużej.
Jak większość. Aion i Tera to dwie skośne, oklepane gry, których jest masa. Nudne i nic nie oferujące ciekawego, Tera przynajmniej ma lepszą grafikę i bardziej rozbudowany system pvp/pve do tego non target chociaż nie zmienia to faktu, że na żadną z nich nie opłaca się tracić czasu przynajmniej jeśli myśli się o jakiejś poważniejszej grze na dłużej.
znajdzmi gre w , ktorej robi sie cos innego ?
warto
Nie ma lepszej gry f2p moim zdaniem aktualnie
Szczerze , w ostatnim czasie zastanawiałem się z tym właśnie produktem . Jestem miłośnikiem
takich gier. Tylko te 20gb o ile pamiętam to troszke jest , i czy naprawdę się opłaca?
Czy ta gra ma "tą" grywalność ? Mówicie że to jest jeden z najlepszych F2P w obecnych czasach.
Ale jakieś argumenty?
Witam pytanie czy może mi ktoś w skrocie opowiedzieć czy warto pobierać Aion ? W sensie czy gra nadal ma to coś ?