Czy warto?

Akurat Bladek jest fanbojem Tery;) W terę sam nie grałem. Widziałem jak kolega grał i to mi wystarczy. Gra mi się totalnie nie podoba i innym chyba też skoro z P2P zrobili F2P. Aion owszem też był P2P tylko na rynku utrzymał się bardzo długo. Tera ile wytrzymała? 3 miesiące? Jak dla mnie Aion 100x lepszy, ale to kwestia gustu:)

Giermek, elyo czy asmo

Zamiast Aiona polecam ci Lineage 2Jakos lepiej jest zrobiony pod kazdym wzgledem :|a gralem i w to i w to. Twoj wybor wiadomo...

l2 obecnie to crap bez pvp wiec tez sobie daruj

Grajcie na Nexusie po stronie Asmo.

juz to widze jak bedziecie farmic rok na apg :)

Nie czytam fora, tylko gram, to co tam piszą to mam gdzieś i dalej się z Tobą nie zgadzam hehe :) Widocznie to już różnica gustów tak na prawdę :)

Lineage 2 kiedyś było fajne... do Interluda było super, potem już zaczęły się cudowania, ale i tak grałem, skończyłem grę na Freya Chronicle.

na TERE hejca ci ktorzy maja slabe kompy taka jest akurat prawda o , ktorej sie przekonalem oraz Ci ktorzy nie lubia pvp/pk

Ta gra jest po prostu nudna i dlatego ją "hejcą".

Ta gra jest po prostu nudna i dlatego ją "hejcą".

Jak większość. Aion i Tera to dwie skośne, oklepane gry, których jest masa. Nudne i nic nie oferujące ciekawego, Tera przynajmniej ma lepszą grafikę i bardziej rozbudowany system pvp/pve do tego non target chociaż nie zmienia to faktu, że na żadną z nich nie opłaca się tracić czasu przynajmniej jeśli myśli się o jakiejś poważniejszej grze na dłużej.

Jak większość. Aion i Tera to dwie skośne, oklepane gry, których jest masa. Nudne i nic nie oferujące ciekawego, Tera przynajmniej ma lepszą grafikę i bardziej rozbudowany system pvp/pve do tego non target chociaż nie zmienia to faktu, że na żadną z nich nie opłaca się tracić czasu przynajmniej jeśli myśli się o jakiejś poważniejszej grze na dłużej.

znajdzmi gre w , ktorej robi sie cos innego ?

warto

Nie ma lepszej gry f2p moim zdaniem aktualnie

Szczerze , w ostatnim czasie zastanawiałem się z tym właśnie produktem . Jestem miłośnikiem

takich gier. Tylko te 20gb o ile pamiętam to troszke jest , i czy naprawdę się opłaca?

Czy ta gra ma "tą" grywalność ? Mówicie że to jest jeden z najlepszych F2P w obecnych czasach.

Ale jakieś argumenty?

Witam pytanie czy może mi ktoś w skrocie opowiedzieć czy warto pobierać Aion ? W sensie czy gra nadal ma to coś ?