Czy warto :)?

Witam was wszystkich bardzo serdecznie :)

Jestem nowym , świeżutkim graczem Aion Online . Wiadomo mam mnóstwo pytań dotyczących gry . No ale w naturze mam to , że wole na początku odkryć jak najwięcej sam . Ewentualnie doczytać coś w internecie z innych tematów . Mam jednak dość duży problem z który bezpośrednio wiąże się moje pytanie. Czy warto zaczynać tą gierkę jeśli premiera była dawno temu ? czy mam szanse coś w niej osiągnąć i być pożytecznym w gildiach dla innych ? Szczerze mówiąc szukałem gry jak najmłodszej . Nastawionej na grind z dużym max lvlem i długaśnym rozwojem postaci , skillowaniem . Coś typu Cabal. Niestety nie mogłem założyć nowego tematu by was o to zapytać bo nie mam 40 postów :( . Tak więc odpowiedzcie chociaż czy warto zacząć Aion ? czy dobrze wybrałem ?

Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam .

Z tego co wiem gierka się trzyma, Ludzi od groma, jakies tam updejty wychodza wiec mysle ze smiało mozesz zaczynac przygode..Jeżeli chodzi o end game i bycie pożytecznym w gildii to o to bym się na twoim miejscu nie martwił

Również polecam. Gra cały czas jest rozwijana, co parę miesięcy duże updaty i spore community. Możesz spokojnie zaczynać, najlepiej właśnie teraz, żebyś dobił sobie 65 i wyfarmił stuff za BMy (potem będziesz wiedział co to), które dostaje się za daily questy, a w następnym patchu będą już weekly, więc zajmie to o wiele więcej czasu.

Pozdrawiam i powodzenia.

65 lvl to jednak troszke mało mi się wydaje ;) nie chciałem szybko dobijać max lvl :) . Myślałem właśnie bardziej o grindzie . Jak w cabalu oraz skillowaniu . Po prostu kupiłem guild wars 2 . Pograłem trzy tygodnie i się załamałem . Bo miałem wszystko i nie było co robić :/ jeśli macie jeszcze jakieś opinie podzielcie się :). Mile widziane również propozycje innych gier. Nie uwłaczając Aionowi . Gierka sympatyczna z tego co widzę . Tylko jak już mówiłem martwię się , że na krótko .

Jak chcesz grindowac i to w h..... to graj w l2 na oficialu . O ile ci nie przeszkadza ze ludzie placacy maja srednio 5-6x wiecej expa dziennie wiecej na daily to baw sie dobrze a dobicie do 99 mainem zajmie ci bardzo sporo czasu . Nie wiem jak jest teraz ale dobicie 99 powinno ci zajac 3-6 miechow w zaleznosci ile czasu bedziesz poswiecal lub wiecej .

Uwielbiam grindować :) pomęczyć sie dłużej zanim osiągne max lvl . A powiedz czy opłaca sie zacząc gre w l2 na tym nowym polskim serwie ? jak ktoś ma propozycje lub upiera sie przy Aionie prosze wspomóc ;)

to moze PoE?

Uwielbiam grindować pomęczyć sie dłużej zanim osiągne max lvl . A powiedz czy opłaca sie zacząc gre w l2 na tym nowym polskim serwie ?

Sam gralem sporo czasu na polskim ale olalem . Online bedzie systematycznie spadac i bedzie d*pa . Lepiej graj na serverze eu lub na serverach NC softu o ile masz zamiar w to grac .

Jeśli mówisz o Path of Exile to nie rozumiem troszke tej rozkrywki:) czy to jest na zasadzie MU online ? czy taka bardziej arcadowa gra ?

Tulich, możesz spróbować zagrać w Aionie Assasinem (nie pamiętam, jak się nazywa w polskiej wersji) - wierz mi, przechodzenie tą postacią lokacji startowej to droga przez mękę, mi zajęło to dobry tydzień. Jest to najtrudniesza do ogarnięcia klasa, która sama zadba o to, byś miał trochę pracy, zanim wbijesz lvl cap. Poza tym nie martw się - Aion to gra z epickim end game, na którym jest co robić, są potyczki, wojny między Legionami, tam dopiero zaczyna się prawdziwa zabawa i tam ta gra tak naprawdę żyje. Powiem Ci, że ja grałam w wiele tytułów, ale Aion jest jedynym, do którego naprawdę często powracam.

W Aion chyba troszke pogram dla samej zasady , że to naprawdę fajna i udana gra . Z tego co widze można śmiało powiedzieć , że jest w top 10 mmorpgów . Równolegle jednak marzy mi się to grindowanie i skillowanie rodem z Cabala Online lub Mu online :) jeśli znacie tego typu tytuły prosze napiszcie ;) . Oczywiście obiecuje zagrać w Aiona bo gra jest naprawde dobra . Jeszcze raz dzięki wam wielkie za pomoc i odpowiedzi

Witam was wszystkich bardzo serdecznie :)

Jestem nowym , świeżutkim graczem Aion Online . Wiadomo mam mnóstwo pytań dotyczących gry . No ale w naturze mam to , że wole na początku odkryć jak najwięcej sam . Ewentualnie doczytać coś w internecie z innych tematów . Mam jednak dość duży problem z który bezpośrednio wiąże się moje pytanie. Czy warto zaczynać tą gierkę jeśli premiera była dawno temu ? czy mam szanse coś w niej osiągnąć i być pożytecznym w gildiach dla innych ? Szczerze mówiąc szukałem gry jak najmłodszej . Nastawionej na grind z dużym max lvlem i długaśnym rozwojem postaci , skillowaniem . Coś typu Cabal. Niestety nie mogłem założyć nowego tematu by was o to zapytać bo nie mam 40 postów :( . Tak więc odpowiedzcie chociaż czy warto zacząć Aion ? czy dobrze wybrałem ?

Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam .