Czy warto

Siemka!

Potrzebuję odpowiedzi na pytanko.
Mam konto na globie 85lvl z expem na 86, trial na pandzie wykorzystany i jestem zainteresowany powrotem. Jednak zastanawiam się czy nie bardziej opłacałoby się kupić wowa od nowa (complete pack za te x zł na keye co nie jest chyba dużo, lub w promocji od blizza) i zarejestrować nowe konto na np. angielskich "numerach". Czy z racji tego, że konto będzie np. angielskie będę miał dostęp do tańszych PP ? usług typu raf i tych innych ? jak to wygląda ? czy poprostu się z tym nie bawić i wydać kwotę 150zł na pande + PP na 60 dni na tym Polskim koncie ?
Co się bardziej opłaca na przyszłość ?

:)

Czy zostaniesz na tym koncie czy nie to i tak będziesz musiał kupować pp, chyba, że znajdziesz jakiegoś znajomego do rafa. Rafów jako doładowanie konta już nie sprzedają. Ja bym Ci radził zostać na tym koncie, chyba, że chcesz zmienić serwer i szybko wyexpić postać to wtedy rób nowe na rafie z kimś.

Dzieki za odpowiedz, wiem ze bez pp sie nie obejdzie, ale chodzi mi o to czy pp tez beda kosztowaly w przeliczeniu 90zl i czy nie sa tansze dla kont innych niz polskie ? Przepraszam za brak polskich liter, ale z telefonu ;)

Pp kosztują od 82 do 88, zależy na jakiej stronie i nie znajdziesz tańszych.

Ok, czyli nie ma to sensu, zostane przy starym koncie. Pytanie sie zrodzilo, bo kiedys bylo pelno doladowan na allegro dla nie polskich kont za smieszne pieniadze. ;) Ale teraz blizz zmienil polityke...

Tak jak pisali wyżej, można było mieć miesiąc grania za 15zł dzięki RAF ale już tego nie ma. Zostaje PP albo subskrypcja.

Siemka!

Potrzebuję odpowiedzi na pytanko.
Mam konto na globie 85lvl z expem na 86, trial na pandzie wykorzystany i jestem zainteresowany powrotem. Jednak zastanawiam się czy nie bardziej opłacałoby się kupić wowa od nowa (complete pack za te x zł na keye co nie jest chyba dużo, lub w promocji od blizza) i zarejestrować nowe konto na np. angielskich "numerach". Czy z racji tego, że konto będzie np. angielskie będę miał dostęp do tańszych PP ? usług typu raf i tych innych ? jak to wygląda ? czy poprostu się z tym nie bawić i wydać kwotę 150zł na pande + PP na 60 dni na tym Polskim koncie ?
Co się bardziej opłaca na przyszłość ?

:)