Nigdy nie inwestowalem pieniędzy w mmo, zawsze bylem typem "Free for life", ale zastanawiam się czy warto na 1 miesiąc zainwestować w Champions online...
Wasze zdanie?
Nigdy nie inwestowalem pieniędzy w mmo, zawsze bylem typem "Free for life", ale zastanawiam się czy warto na 1 miesiąc zainwestować w Champions online...
Wasze zdanie?
Nie, gra kompletnie opuszczona i nie warta inwestycji chociażby 1zł.
Odradzam takie myśli, lepiej kupić The Secret World chociaż on też przeludniony nie jest a swoje kosztuje.
Według mnie za bardzo nie ma godnego mmo aby wciskać w to kase, niby wow cos tam ma ale koszt podstawek + abonament jest spory, same podstawki ponad 100zł z mop-em
Nie, gra kompletnie opuszczona i nie warta inwestycji chociażby 1zł.Odradzam takie myśli, lepiej kupić The Secret World chociaż on też przeludniony nie jest a swoje kosztuje.Według mnie za bardzo nie ma godnego mmo aby wciskać w to kase, niby wow cos tam ma ale koszt podstawek + abonament jest spory, same podstawki ponad 100zł z mop-em
+niedługo kolejny dodatek , ale i tak moim zdaniem dla prawdziwego fana mmo, warto zainwestować w wowa, po to aby chociażby kilka miesięcy pograć, bo jest to gra w której na pewno zawsze jest co robić.
Nie, gra kompletnie opuszczona i nie warta inwestycji chociażby 1zł.Odradzam takie myśli, lepiej kupić The Secret World chociaż on też przeludniony nie jest a swoje kosztuje.Według mnie za bardzo nie ma godnego mmo aby wciskać w to kase, niby wow cos tam ma ale koszt podstawek + abonament jest spory, same podstawki ponad 100zł z mop-em
hmmm.... napewno niema takiego player base jak wow, ale opuszczona to raczej przesada, teraz gram na darmowym koncie i jest dosc duzo osob na pierwszej mapce. Nie wiem co prawda co sie dzieje na wyzszych instancjach...
jeśli niedawno zacząłeś grać to nie warto. Ja też tak mam, że jak zaczynam w coś grać to chcę wydać kasę ale później okazuje się, że gra mi się szybko znudzi i kasa w błoto by poszła.Pograj i zobacz czy masz zamiar grać dłużej.
Co do champions online... to raczej gra bez długiej przyszłości. Jak było by mowa o DCUO to co innego
no wlasnie DCUO to mi nie za bardzo pasuje, fakt rogrywka jest dynamiczniejsza i grafika lepsza ale kustomizacja postaci jest okrojona za bardzo....
Customizacja nie jest okrojona. Wręcz przeciwnie. Zdobywając nowe elementy ekwipunku powiększa nam się kolekcja itemów. Możemy sobie zmieniać dowolnie wygląd postaci wybierając z tego co już zdobyliśmy. Tylko przy tworzeniu postaci jest bieda.
w DCUO customizacja postaci rozwija się w raz ze zdobywanym EQ. To co wybierasz przy tworzeniu postaci jest tak na prawdę nie ważne
Ktoś tutaj widzę nie bardzo grał w Champions Online... serwery świecą pustkami? w którym miejscu?
Champions Online jest bardzo zaludnioną grą w której nawet nie trzeba płacić ponieważ wszystko można zdobyć w grze, jest ta sama mechanika która została wprowadzona także w Neverwinter online tylko że nie poprzez Astralne Diamenty.
Więc śmiało możesz pograć nie bojąc się że gra wyginie:)
Wasze zdanie?