pozniej na tym koncie z 500 crownami, bedzie np. eso+ mozna zalozyc jak sie spodoba?
Konto bedzie na Ciebie czekalo dopoki nie kupisz klucza z podstawka.
pozniej na tym koncie z 500 crownami, bedzie np. eso+ mozna zalozyc jak sie spodoba?
Konto bedzie na Ciebie czekalo dopoki nie kupisz klucza z podstawka.
ESO to bardzo dobra gra, z "udawanym systemem non target". BARDZO się zmieniła od premiery. Fajne pvp na wielkiej mapie w kampaniach, o roznym czasie trwania (tygodnie, miesiace). Questy fabularyzowane, ciekawe. Gra ma mega klimat, bez problemu mozna sie odnalezc jako nowicjusz. Dzieki b2p, nie ma tu dokupywania questow jak np. w lotro. Polecam, randomowy uzytkownik forum.
Owszem jest już taki temat aczkolwiek został on założony ponad rok temu, a więc "próg wejścia" dla nowych graczy mógł się zmienić w raz z rozwojem gry oraz graczy w nią grających. Nie widzę więc powodu który sprawiałby że zadane przez nas pytania mogłyby być dla kogoś problemem zwłaszcza że nikt nie kazał ci ich czytać ani tym bardziej odpowiadać. Kolejną kwestią jest nadużyty Caps Lock w twoim poście co powszechnie uważane jest za synonim krzyku a więc zachowane chamskie w stosunku do swojego rozmówcy. Dziękuję za uwagę Pozdrawiam wszystkich za wyjątkiem Pana Sevarila Darrian
Zaledwie miesiąc temu powstał topic, w którym bardzo dużo zostało opisane jakie są zalety ESO i co można tam znaleźć. Kolejną kwestią jest nadużyty przycisk do rozpoczynania nowych tematów, kiedy co chwile zakładany jest temat: CZY ESO JEST FAJNE?; CZY WARTO WYDAĆ 30ZŁ?; CZY ESO TO GRA SOLO CZY MMO? co powszechnie jest uznawane za spam, ignorancje, brak szacunku do czyjegoś czasu, a więc zachowanie chamskie w stosunku do forumowiczów starających się wyczerpać temat w każdym kolejnym założonym temacie o tym samym. Dziękuję za brak uwagi, nie przeczytanie tego posta, nie wzięcia tego do siebie i założenie kolejnego tematu o tym samym za 72 godziny od... teraz.
Pozdrawiam wszystkich rozwiniętych umysłowo ludzi potrafiących korzystać z informacji i nieżyjących w swoim własnym wyimaginowanym świecie. Oczywiście nie muszę pisać, że z wyjątkiem Pana Sevarila, bo to już chyba ująłem w poprzednim zdaniu .
Fideles
Zaledwie miesiąc temu powstał topic, w którym bardzo dużo zostało opisane jakie są zalety ESO i co można tam znaleźć. Kolejną kwestią jest nadużyty przycisk do rozpoczynania nowych tematów, kiedy co chwile zakładany jest temat: CZY ESO JEST FAJNE?; CZY WARTO WYDAĆ 30ZŁ?; CZY ESO TO GRA SOLO CZY MMO? co powszechnie jest uznawane za spam, ignorancje, brak szacunku do czyjegoś czasu, a więc zachowanie chamskie w stosunku do forumowiczów starających się wyczerpać temat w każdym kolejnym założonym temacie o tym samym. Dziękuję za brak uwagi, nie przeczytanie tego posta, nie wzięcia tego do siebie i założenie kolejnego tematu o tym samym za 72 godziny od... teraz. Pozdrawiam wszystkich rozwiniętych umysłowo ludzi potrafiących korzystać z informacji i nieżyjących w swoim własnym wyimaginowanym świecie. Oczywiście nie muszę pisać, że z wyjątkiem Pana Sevarila, bo to już chyba ująłem w poprzednim zdaniu . Fideles
Kurde znowu mnie ktoś nie pozdrawia :/. Teraz na poważnie: cieszę się, że ktoś zwrócił uwagę na ten temat, mam tylko nadzieję, że nasze argumenty chociaż w niewielkim stopniu dadzą do myślenia osobom, które poszukują tutaj wiedzy i uda nam się zachować i tak nadszarpnięty już porządek w tej sekcji. Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.
Chyba trzeba sie zebrac i zrobic faq.
To by trzeba było chyba z moderatorem omówić.
Przepraszam jeśli już był taki temat ale mam pytanie? Czy warto zakupić tą grę, nie ma jakiś nudnych questów i czy jest coś tam oryginalnego?