Mam pytanie, bo wczesniej widziałem mega hejt na gre a teraz sporo osób poleca, warto zaczynać? Szukam gry gdzie nie będzie pustek na serverze, botow, żeby gra miała endgame i nie była łatwa jak większość MMO teraz
Czy warto
Ludzi mnóstwo aż do porzygu na spotach miasta pełne . Gra łatwa nie jest, strasznie dużo rzeczy do ogarnięcia, możesz w tej grze robić wszystko i nic
każdy znajdzie coś dla siebie.
Jak z botami?
Brak, przynajmniej ja ich nie widziałem, myślę że kupno gry na każdego bota odstrasza oraz jego ewentualna strata po banie
Nie ma żadnych botów, bo nie można przekazywać silvera między graczami. Jedynie reklamują się jakieś fishing boty itp.
Fishing jest auto więc nie potrzeba bota.
Zagraj i oceń czy ci odpowiada ta gra. Przez 7 dni triala można spokojnie ogarnąć jak wygląda rozgrywka.
Ludzi jest sporo ale i tak grasz sam.
Dla mnie nie ma endgame w ogóle...ale różni ludzie będą twierdzić inaczej, dlatego poświęć parę dni i sam oceń.
wlasnie sie chcialem spytac jak wyglada endgame, ktos sie wypowie jeszcze?
sorki, jak dla mnie glupie pytanie...
jest darmowy nieograniczony w grze traial i w czasie 7 dni można albo się zakochać albo grę znienawidzić ... Nie ma co pisać kolejnych poematów na temat gry... bo po co się człowiek ma męczyć jak potem wejdziesz do gry i psy będziesz na niej wieszał.
hehe ja na trialu 7 dni zrobilem 2 postacie na 56 i po tym czasie odrazu kupiłem gre. Nie ma tu typowego END GAME jak w wowie, że zbierasz 30 minut 25 osob na raid i idziecie na instancje. End game dla kazdego może znaczyć co innego, rozwijanie na maxa craftingu, mnożenie hajsu, polowanie na bossy, pvp, mysle , że jest co robić.
nie da sie w tej grze niczego wymaxowac xd no moze itemy ale to jest raczej niewykonalne
Mam pytanie, bo wczesniej widziałem mega hejt na gre a teraz sporo osób poleca, warto zaczynać? Szukam gry gdzie nie będzie pustek na serverze, botow, żeby gra miała endgame i nie była łatwa jak większość MMO teraz
Odpowiadam na pytanie: nie warto. Ta gra to żaden next gen jakim się chciała mianować. Nie ma endgame za grosz. Jeśli chcesz marnować życie na wbijanie lvli w tej grze to już lepiej graj w Tibie. PvP to też tylko w teorii. Po wbiciu 60 lvla i wymaxowaniu seta/broni każdy ma każdego na hita a liczy się brak lagów i refleks lub zaskoczenie. Jedyne co broni tą grę to grafika, chociaż jak ktoś chciałby oceniać po grafice to pewnie skusiłby się na single player rpg a nie takiego azjatyckiego gniota.