Czy warto

Mam pytanie, bo wczesniej widziałem mega hejt na gre a teraz sporo osób poleca, warto zaczynać? Szukam gry gdzie nie będzie pustek na serverze, botow, żeby gra miała endgame i nie była łatwa jak większość MMO teraz

Ludzi mnóstwo aż do porzygu na spotach :D miasta pełne . Gra łatwa nie jest, strasznie dużo rzeczy do ogarnięcia, możesz w tej grze robić wszystko i nic :) każdy znajdzie coś dla siebie.

Jak z botami?

Brak, przynajmniej ja ich nie widziałem, myślę że kupno gry na każdego bota odstrasza oraz jego ewentualna strata po banie ;)

Nie ma żadnych botów, bo nie można przekazywać silvera między graczami. Jedynie reklamują się jakieś fishing boty itp.

Fishing jest auto więc nie potrzeba bota.

Zagraj i oceń czy ci odpowiada ta gra. Przez 7 dni triala można spokojnie ogarnąć jak wygląda rozgrywka.

Ludzi jest sporo ale i tak grasz sam.

Dla mnie nie ma endgame w ogóle...ale różni ludzie będą twierdzić inaczej, dlatego poświęć parę dni i sam oceń.

wlasnie sie chcialem spytac jak wyglada endgame, ktos sie wypowie jeszcze?

sorki, jak dla mnie glupie pytanie...

jest darmowy nieograniczony w grze traial i w czasie 7 dni można albo się zakochać albo grę znienawidzić ... Nie ma co pisać kolejnych poematów na temat gry... bo po co się człowiek ma męczyć jak potem wejdziesz do gry i psy będziesz na niej wieszał.

hehe ja na trialu 7 dni zrobilem 2 postacie na 56 i po tym czasie odrazu kupiłem gre. Nie ma tu typowego END GAME jak w wowie, że zbierasz 30 minut 25 osob na raid i idziecie na instancje. End game dla kazdego może znaczyć co innego, rozwijanie na maxa craftingu, mnożenie hajsu, polowanie na bossy, pvp, mysle , że jest co robić.

nie da sie w tej grze niczego wymaxowac xd no moze itemy ale to jest raczej niewykonalne

Mam pytanie, bo wczesniej widziałem mega hejt na gre a teraz sporo osób poleca, warto zaczynać? Szukam gry gdzie nie będzie pustek na serverze, botow, żeby gra miała endgame i nie była łatwa jak większość MMO teraz

Odpowiadam na pytanie: nie warto. Ta gra to żaden next gen jakim się chciała mianować. Nie ma endgame za grosz. Jeśli chcesz marnować życie na wbijanie lvli w tej grze to już lepiej graj w Tibie. PvP to też tylko w teorii. Po wbiciu 60 lvla i wymaxowaniu seta/broni każdy ma każdego na hita a liczy się brak lagów i refleks lub zaskoczenie. Jedyne co broni tą grę to grafika, chociaż jak ktoś chciałby oceniać po grafice to pewnie skusiłby się na single player rpg a nie takiego azjatyckiego gniota.