Czy watro w to grać?

Witam

Czy ktoś z Was w to jeszcze gra i czy są tam rodacy? Warto aby dołączyć do tej gry ?

Pytam gdyż na xfire.com ta gra jest na pozycji 100+ i raczej widać że mało osób w nią gra

/nie chciałbym poświęcić czas na grę gdzie jest tylko garstka ludzi/

Poprosiłbym też o jakieś małe wskazówki dla "początkującego"

Założyłem temat gdyż na tym forum nie znalazłem odpowiedzi, a nie pytam jakim char-em grać ,tylko co powinienem wiedzieć,

może są jakieś darmowe gifty dla newbie ? lub coś w tym stylu

Powiem Ci tak... Ja grałem trochę i gra jest super ;) baaardzo mi się podobała choć za daleko w niej nie doszedłem z jednej prostej przyczyny... miałem masę lagów ;/ tzn można pograć ale nie w godzinach "szczytu" że się tak wyrażę. Wątpię żebym lagi miał tylko ja ponieważ mam dobrego kompa i szybkie łącze więc musi być to wina serwera :(

Instalacja pokonana , lecz teraz na jakim grac serwerze? ktoś mi doradzi czy

tylko same snoobki tu są? Bo jak na razie to raczej mało kto chce coś więcej powiedzieć .

Biją was tutaj czy co ? <_<

tylko same snoobki tu są? Bo jak na razie to raczej mało kto chce coś więcej powiedzieć .Biją was tutaj czy co ?

Nie przeszło Ci może przez myśl, że nikt z użytkowników którzy odwiedzili dziś forum po prostu w to nie gra? Jakiś czas temu chciałem to sprawdzić i serwer był tylko jeden, a sama gra jak dla mnie za "słodka".

Witam

Czy ktoś z Was w to jeszcze gra i czy są tam rodacy? Warto aby dołączyć do tej gry ?

Pytam gdyż na xfire.com ta gra jest na pozycji 100+ i raczej widać że mało osób w nią gra

/nie chciałbym poświęcić czas na grę gdzie jest tylko garstka ludzi/

Poprosiłbym też o jakieś małe wskazówki dla "początkującego"

Założyłem temat gdyż na tym forum nie znalazłem odpowiedzi, a nie pytam jakim char-em grać ,tylko co powinienem wiedzieć,

może są jakieś darmowe gifty dla newbie ? lub coś w tym stylu