Czy wy też dostaliście nether za darmo?:O

Witam od kiedy tylko dowiedziałem się o czymś takim jak nether postanowiłem się zapisać do bety no ale jak się okazało klapa za klucze trzeba płacić :C A wczoraj przeglądałem pocztę i trafiłem na to:

header_01.jpg

YOU SIGNED UP FOR BETA

GO TO (link)TO CLAIM YOUR KEY

no i wbiłem na link otrzymałem rejstrację całkiem za darmo i client pobrał się automatycznie 0.o Tylko mi się poszczęściło czy ktoś też dostał? ja mam zamiar niedługo pobrać grę przez klienta i ją przetestować :D Dostał No więc ktoś z was dostał czy tylko mi się udało zdobyć darmową rejstracje?:D piszcie :P

Co ma rejestracja do grania za darmo? ;P jak wejdziesz do gry i nie bedzie ograniczeń :D to uwierzę xD

Też dostałem... Nic wielkiego są to klucze guest 72h...

Też dostałem... Nic wielkiego są to klucze guest 72h...

dzięki stary zepsułeś cały mój entuzjazm na darmową gre :"D

Nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronie ;)

A ja już szukałem jak to dorwać :D kurde co jak co ale nawet lipe totalną trzeba przetestować :P

Mam kilka kodów do rozdania jakby ktoś chciał :)

Tutaj filmik o konkursie:

https://www.youtube.com/watch?v=9DEmvX8sOTU

Witam od kiedy tylko dowiedziałem się o czymś takim jak nether postanowiłem się zapisać do bety no ale jak się okazało klapa za klucze trzeba płacić :C A wczoraj przeglądałem pocztę i trafiłem na to:

header_01.jpg

YOU SIGNED UP FOR BETA

GO TO (link)TO CLAIM YOUR KEY

no i wbiłem na link otrzymałem rejstrację całkiem za darmo i client pobrał się automatycznie 0.o Tylko mi się poszczęściło czy ktoś też dostał? ja mam zamiar niedługo pobrać grę przez klienta i ją przetestować :D Dostał No więc ktoś z was dostał czy tylko mi się udało zdobyć darmową rejstracje?:D piszcie :P