SNOW to najnowsza, choć jedna z nielicznych produkcji MMO, która zahacza o temat zimowych sportów. Będziemy jeździć na nartach, desce, organizować turnieje i przemierzać śnieżne krajobrazy na silniku CryEngine 3. Szczegółów rozgrywki jeszcz...
Czy "zimowe" MMO i jazda na nartach mogą być fajne? Sprawdźcie
Wygląda ładnie (widoczki) ale niezbyt ciekawie. W sumie to coś nowego, więc może komuś się spodoba albo w praktyce będzie to o wiele bardziej emocjonujące pod względem rywalizacji. Tylko nie wiem co to miałoby mieć wspólnego z 'Massive' ? Może pomylili ogólnie granie sieciowe z możliwością gry w ich tytuł przez mass of people, i to nic, że tylko paręnaście osób na serwerze..
Ale czekamy na konkretne info, ofc.
Gadacie głupoty. Gra wygląda za***iście! Czekam na Closed Bete od razu się zapisuje
Mam nadzieje, że mi na kompie ruszy ta gra
Pozdrawiam.
Gadacie głupoty. Gra wygląda za***iście! Czekam na Closed Bete od razu się zapisuje Mam nadzieje, że mi na kompie ruszy ta gra Pozdrawiam.
Nikt nie mówi, że gra wygląda źle. W końcu CryEngine 3 robi swoje. Sam też czekam aż 'przymierzę' narty i zjadę ze stoku pierwszy raz, bo ten tytuł da się zauważyć pośród innych mmo i zapowiada się nie najgorzej. Ale zobaczymy, mam nadzieję wkrótce.
SNOW to najnowsza, choć jedna z nielicznych produkcji MMO, która zahacza o temat zimowych sportów. Będziemy jeździć na nartach, desce, organizować turnieje i przemierzać śnieżne krajobrazy na silniku CryEngine 3. Szczegółów rozgrywki jeszcz...