Czy znacie dobry priv Silkroad?

Siemanko , znalazłem grę na psp , swoje mmo , swojego fps to jeszcze został priv ulubionej , ukochanej gry w której spędziło się ok. 3 lat...

Więc szukam dobrego , bardzo dobrego priva do silkroad gdzie gra 1000 + ludzi , nie mniej tylko 1000+

ewentualnie ktoś mógłby mi przedstawić sytuację na globalu (tylko nie silkroad R , bo to już nie jest stary , dobry silkroad)

exp ? 5x - 9999999999999999999999999999x XD byle dużo ludzi grało :)

Niestety obecnie nie ma serwera na którym gra ponad 1000 osób. Najbardziej zaludnionymi serwerami są Silkroad WS, BlazeSro, MegaSro, CreddyOnline(serwer Retro z lvl cap chyba 80 z tylko chińska rasa), Atomix Silkroad , ProSRO, TechnoSRO. Te wszystkie serwery jednak znacznie odbiegają od prawdziwego SRO. Na większości serwerow najlepsze itemy można zdobyć za tzw. Coiny które dropia się tylko z unikatow, czyli nie tak jak na starym dobrym Silkroadzie. Sytuacji na teraźniejszym Silkroadzie nie znam i nie chce znac. Dla mnie Joymax zespół SRO po pewnym dodatku który kompletnie zmienił rozgrywke. Ogólnie polecam ci stronę error-soft.net tam możesz przejrzeć listę serwerow wraz z obecna populacja, a na forum znajdziesz publikacje najnowszyh privow.

ja Ci proponuje http://www.demonroad.net/, fajny serwer okolo 600+ ludzi, 140 cap, nowe sety wepy itp :D gra sie przyjemnie i serwer juz sporo stoi :D wiec zapraszam, jakby co nick w grze Acter, obecnie zbieramy ekipe na fortess war :D

Gdyby sie ktos z czytajacych zdecydowal sie w koncu na gre na jakims privku to dawajcie info ja ze strony error soft wyczailem sobie http://retro.creddyonline.net i zastanawiam sie czy by nie sprobowac

silkroad revolution fajny serwer

Własnie ktoś zna może jakiś serwer z niskim lvl capem 120 max lub niższy (może być nawet 80) tylko zależy mi na tym aby był on w stylu retro(bez jakiegoś głupiego systemu coinów, grind, grind i grind) i obowiązkowo z dwoma rasami. Istnieje jakiś ?

Siemanko , znalazłem grę na psp , swoje mmo , swojego fps to jeszcze został priv ulubionej , ukochanej gry w której spędziło się ok. 3 lat...

Więc szukam dobrego , bardzo dobrego priva do silkroad gdzie gra 1000 + ludzi , nie mniej tylko 1000+

ewentualnie ktoś mógłby mi przedstawić sytuację na globalu (tylko nie silkroad R , bo to już nie jest stary , dobry silkroad)

exp ? 5x - 9999999999999999999999999999x XD byle dużo ludzi grało :)