Czym sie rozni liga Standard od tej Domination bo nie wiem czy grac dalej na standardzie czy expic od nowa na Dominationie.
Czym sie różnia ligi
w skrócie : standard - nic nie ma więcej, ale jest już rozwinięta ekonomia, itemki są w miare tanie.
Domination - wystartowała wczoraj / przedwczoraj. Masz praktycznie to co sam uzbierasz, dodatkowe gemy, dodatkowe unikalne przedmioty i kapliczki które możesz przjąć by dały Ci buffy ( inaczej dają wrogowi) - trwa 4 miesiące, po tym okresie zostaniesz przeniesiony do ligi standard.
Dodatkowo w Domination 80% populacji serwera to Scion, a 90% scion'ów to ethernal throw build.
To moze rozwinę:
Standard - standardowa SC (softcore) długoterminowa liga. Domyślna.
Hardcore - domyslne HC liga długoterminowa. Jeśli nan iej zginiesz przeniesie Cie na standard.
Co 4 miesiące wychodzą 4 miesięcznie ligi SC i HC które zazwyczaj zawieraja nowy content i 8 wyzwań. Obecne to:
Domination - SC 4 miesięczna liga - zawiera nowe unikaty i kpliczki
Nemesis - HC 4 miesięczna liga - zawiera silniejsze rare moby i nowe unikaty. Jeśli zginiesz - przenosi Cie na standard (NIE domination). Jeśli przetrawasz - na domyślny HC.
Do tego co jakisczas organizowane są wyścigi. Parodniowe eventy. Jest ich bardzo wiele typów i są przyznowane nagrody osobom które osiagaja najlepsze wyniki.
Mam pytanie nie odbiegające od tematu, więc nie będę zakładał nowego topicu.
Czy zakładając konto i grając w lidzie "Domination" po 4 miesiącach moje konto zostanie przeniesione na standard i już będę zmuszony do końca grać w tej lidze? Jak to jest z tymi ligami. Co 4 miesiące jest nowa, czy może to być krótszy lub dłuższy okres?
Są ligi 4 miesięczne, potem bedziesz grał w standard ALE również są rajdy po np. 2h
Czym sie rozni liga Standard od tej Domination bo nie wiem czy grac dalej na standardzie czy expic od nowa na Dominationie.