Czym zagrać, co polecacie?

Kompletnie nie wiem kim zagrać, lubie dynamiczną walkę, jest jakaś klasa z 2 mieczami? Ogólnie zawsze gram jakimiś wojownikami coś tego typu, chce żeby był szybki ale także defensywny znajdę coś takiego w DN?

POmocy!

Najlepiej grało mi się Paladinem spośród wszystkich klas mimo, że też lubię od czasu do czasu posiepać warkiem.

A czym on się charakteryzuje?

paladyn rulz

Swordmaster ( o warrior ) ma szybkie ataki. Tak szybki, że z drugiego końca mapy nie mogę wykonać Lagmy Wave i Charge Shota EX! (albo to ja taki zalagowany )

Acrobat jest szybki. Spirit boost przyspiesza speed, animacje skilli, i chyba w jakimś % cd na 10sec, a ładuje się z 44sec.

Tempest od acrobata specjalizuje się w szybkich atakach. Windwalker od acrobata też może być szybki dzięki showtime (na 30sec przyspiesza cd pasywnych skilli) [ cd 60sec]

Paladyn jest też mocny. Trudno go ubić. To taki tank.

Nie ma klasy, która ma 2miecze. W przyszłości dojdzie Kali, która będzie mieć 2 chakramy :P ( i jej subclassy też mają szybkie ataki) (szczególnie dancer :P )

Kompletnie nie wiem kim zagrać, lubie dynamiczną walkę, jest jakaś klasa z 2 mieczami? Ogólnie zawsze gram jakimiś wojownikami coś tego typu, chce żeby był szybki ale także defensywny znajdę coś takiego w DN?

POmocy!