Czyngis Chan-Gildia

Witam

Zastanawiam sie nad zalozeniem polskiej gildi w Czyngis Chan Online mam juz 29 lvl [ od 30 mzna zakladac gildie ].

I teraz pytanie czy byli by chetni aby dolaczyc do Gildi, i teraz tak, zeby nie bylo gram Persami.

Jesli sa chetni pisac ;)

Ja absolutnie nie chcę nikogo zniechęcać , ale gra wygląda poprostu deblilnie. Po pierwsze , galop konia drażni ucho , po 2 muzyka w grze nie jest przyjemna , po 3 wygląd postaci i chód jest dziwny , po 4 gra dziecinnie prosta bo nie robimy nic poza chodzeniem od NPC do NPC i zabijaniem potworów na 2 hity , no i po piąte to jest taki typowi Chinol gdzie nawet na czacie piszą po arabsku . Jak ktoś chce to niech gra , to tylko moje zdanie po tym jak wbiłem 10 poziom w 5 minut . Pozdrawiam

Przynajmniej jestes szczery ze wbiles tylko 10 lvl, ale i tak nie powinienes oceniac gry, przynajmniej moim zdaniem...

Żałosne jest to jak ktoś co grał w grę 5min już ja ocenia, ale co można się spodziewać po osobie która co dzień zmienia grę. Co do samej gry jest całkiem przyjemna, jest dobrze rozwinięta, ma sporo instancji i piękną oprawę muzyczną, polecam dla wszystkich którzy lubią takie klimaty, co dalej do osoby "PolskiJoin"t brak mi slow na takie osoby które w temacie zbierania ludzi do wspólnej gry nabiją post o tym jaki on jest smutny że kolejna gra z miliona którą co dzień zmienia jest zła.

Ps: Moja znajoma się w tej grze lubuje jej nick "Arturia" zaś mój "Trzynasty"

Witam

Chętnie sie dołącze do guild jeśli takowa istnieje.

Nick w grze Bambosz

Ściągnę, zobaczę. Jeśli przypadnie mi do gustu po wbiciu 30-40 lvl, być może zostanę na dłużej :)

Pozdrawiam.

To jest Filipińska wersja gry?:/

@up

Te lvle co wymieniłeś to podobno max.

na grze praktycznie cały czas piszą jakiejś typy z krajów kwitnącej wiśni...

Witam

Zastanawiam sie nad zalozeniem polskiej gildi w Czyngis Chan Online mam juz 29 lvl [ od 30 mzna zakladac gildie ].

I teraz pytanie czy byli by chetni aby dolaczyc do Gildi, i teraz tak, zeby nie bylo gram Persami.

Jesli sa chetni pisac ;)