Czyngis Czan-bycmoze gildia

Witam

Wlasnie kupilem NEW pieca i jutro badz po jutrze powinienem juz go miec, ale do rzeczy nie dawno gralem w Czyngis Czana, niestety na starym sprzecie i lagow nie mialem tylko przy bieganiu od NPC do NPC, dlatego chcialbym jeszcze raz sprubowac sil w tym tytule, i co teraz pomyslalem o zalozeniu PL gildi, grali bysmy Persami, gildie stworze pod warunkiem ze bedzie sporo chetnych, wiec chetni pisac pod tematem wraz z klasa jaka przewidujecie grac poniewaz nie chce grac klasa ktora bedzie grac co drugi czlonek gildi, jesli ten pomysl zostanie zrealizowany, to w najblizszym czasie bedzie temat Czyngis Czan-Polska gildia

Dziekuje za UWAGE!!! ;)

Możesz linka do gry ? Pierwszy raz słyszę ten tytuł.

Tu masz NEW`sa, GAMEPLAY`a i oficjalnej strony http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Czyngis-Chan-Online-Wystartowała-ANGLOJ-ZYCZNA-Open-Beta

Już sie pobiera;p

Tu masz NEW`sa, GAMEPLAY`a i oficjalnej strony http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Czyngis-Chan-Online-Wystartowała-ANGLOJ-ZYCZNA-Open-Beta
Pomyśle po świętach, ponieważ teraz nawet i tak nie mam za bardzo jak ściągnąć [jestem na fonie - święta u rodziny]. Dzięki za linka :)

Ja chętnie zagram jutro pobiore , jest tam jakaś klasa łucznik albo coś?

Ja chętnie zagram jutro pobiore , jest tam jakaś klasa łucznik albo coś?
Crusader, Pyromancer, Shaman, Warlock, Monk, Guardian, Assassin, Warrior, Swordsman, Prophet, Rifleman oraz Archer

Ja też możliwe, że dołączę jak tylko się pobierze klient. Będę grał Crusaderem, Guadianem, Assassinem lub Swordsmanem bo nie mogę się zastanowić ale raczej Assassin.

@edit

Gram już Persja- Swordsman.

Ok widze ze paru chetnych juz jest jak tylko BD mial pieca to zaraz zaczynam grac i BD robil gildie, prosilbym was o pisanie w tym temacie jesli wam gra nie przypadnie do gustu, ja BD tu co dziennie zagladal. Mam nadzieje ze piec juz jutro przyjdzie, a no i trzeba wymyslec jakas nazwe dla gildi, ja wymyslilem PolandElite pisac jesli sie nie podoba i podawac swoje pomysly. Aha a grac BD albo Warlockiem albo Prophetem albo Shamanem ;)

Hmmmm pobieram w nocy jutro bd miał :D jak ktoś ma skype pisać szera9595

Już pobrałem zaraz odpalam

Ma ktoś gdzieś jakiegoś linka z opisami klas lub potrafi swoimi słowami z charakteryzować kto do czego jest, wady/zalety oraz oręż ?

Jak patrze na ssy to grafiki za bardzo nie ma, ale jest chyba walka z mounta, jeśli klasy będą ogarnięte a ilość umiejętności w miarę to może może :)

Ps. zawsze staram się grać klasami na crita.

Ma ktoś gdzieś jakiegoś linka z opisami klas lub potrafi swoimi słowami z charakteryzować kto do czego jest, wady/zalety oraz oręż ?Jak patrze na ssy to grafiki za bardzo nie ma, ale jest chyba walka z mounta, jeśli klasy będą ogarnięte a ilość umiejętności w miarę to może może Ps. zawsze staram się grać klasami na crita.

Crusader, Pyromancer, Shaman, Warlock, Monk, Guardian, Assassin, Warrior, Swordsman, Prophet, Rifleman oraz Archer

Crusader - Typowy ziomek z 2 mieczami.

Pyromancer - Coś a'la taki mag w połączeniu z priestem

Shaman - Coś jak Priest w innych grach.

Warlock - ulepszona wersja maga, większe dmg

Monk - podstawowy mag

- Tanker o średnim dmg

-Assassin - szybki atak,średni dmg,mały def

Warrior - typek z 2h swordem

Swordsman - podobny do Crusadera

Prophet - nie mam pojęcia

Rifleman - Typowy gunner , lata z pistoletami

Archer - Lata z łukiem . Typowy Łucznik

Ja opisałem te klasy tak jak ja uważam że tak wyglądają. Polecam Osobiście Warlocka bo sam nim grałem , ma spory DMG.

Tez bym zagrał, ja tam lubie magów więc pyromancer (chyba tak sie pisze) lub warlock

Mnie zaciekawił Crusader, Sin i Bow.

Jak wrócę do siebie to oblookam jakieś gameplaye i filmiki pvp.

Mam tylko nadzieję że nie ma głupich daily Q, albo chociaż zbyt dużej ilości [czytaj 3+], ponieważ ostatnio to tylko w grach takie "cuda i dziwy", dzięki którym odechciewa się grać. No chyba że ktoś lubi powtarzalność i nudę w grze, bo raczej "czymś interesującym" tego nazwać nie można...

Ja już gram 26 crusader mongolia

Kurcze chętni sa a ja nie mam jak grać <_< , może jutro,grać BD napewno Shamanem [jak wyżej wspomniałem, jak gra nie przypadnie do gustu pisać [i sorki że się powtarzam =D]]

Witam

Wlasnie kupilem NEW pieca i jutro badz po jutrze powinienem juz go miec, ale do rzeczy nie dawno gralem w Czyngis Czana, niestety na starym sprzecie i lagow nie mialem tylko przy bieganiu od NPC do NPC, dlatego chcialbym jeszcze raz sprubowac sil w tym tytule, i co teraz pomyslalem o zalozeniu PL gildi, grali bysmy Persami, gildie stworze pod warunkiem ze bedzie sporo chetnych, wiec chetni pisac pod tematem wraz z klasa jaka przewidujecie grac poniewaz nie chce grac klasa ktora bedzie grac co drugi czlonek gildi, jesli ten pomysl zostanie zrealizowany, to w najblizszym czasie bedzie temat Czyngis Czan-Polska gildia

Dziekuje za UWAGE!!! ;)