Czyżby zaczęła się już wojna z żabą

https://forum.raider...hread.php?t=610

"To takie osoby które pograją w RaiderZ max. 5minut, nie ma się co nimi przeglądac.

Redaktor portalu mmorpg.org.pl -to takie dziecko które nie umie obiektywnie ocenić nic.

Jak tam będą mieć ping powyżej 150ms to wrócą do EU!"

jak by ktoś nie załapał to jeest to wypowiedz z forum eu raaiderz

A morał twojej histori?

Bo za Chiny nie kminie o co ci chodzi?

Jaki morał ?...to kolejny temat typu hejt guru bo jest nieobiektywny

A kto powiedzial ze ma byc obiektywny ja np chce znac czyjes zdanie,ale nie musze sie z nim zgadzac.

przejmujecie sie wirtualnymi wojnami miedzy korporacjami zamiast ogarnac to co sie dzieje w swiecie rzeczywistym w pizdu z wami nolify!

@up Odezwał się ,,adept samodoskonalenia,, piszący posty o 4 nad ranem ...

Fakt faktem koleś który to napisał miał rację, bo już ludzie zaczynają kląć na pingi po stronie PWE :).

Fakt faktem koleś który to napisał miał rację, bo już ludzie zaczynają kląć na pingi po stronie PWE .

A najsmieszniejsze jest to, że oni chyba nie wiedza ze to wina ich lipnego neta, bo widzialem jak pare osob sie spinalo juz z gpwna powodu

A co do tematu - Każdy z IQ +50 wie, że Frogster/Gameforge to banda zlodziei, nierobów, debili i kretynów, a osoby broniące ich na ich własnym forum to porobione multikonta

Nie ma żadnych lagów na PWE, kupcie internet.

@Up czemu o tym wcześniej nie pomyślałem ?

mimo mojego dobrego neta, ja miałem ping w wysokości 100-150 a to przy non-targecie sprawiało już kłopoty, moi znajomi mieli podobnie, może to była wina przeciążenia servera ale nie zmienia to faktu, że na razie nie da się przyemnie grac

Ja mam net 6MB i u PWE mialem ping ze 150~...Sciagnolem wersje EU i mam ping ze 30...JEST OGROMNA ROZNICA ktora mozna zauwazyc juz na poczatku podczas uzywania skilli itp...Jak dla mnie granie u PWE jest troche glupie...grac z takim opoznieniem...ale co kto woli...

Na PWE Mam ping który nie przekracza 100 ; >

Jak Gameforge by coś robiło z RaiderZ'em to owszem bym tam grał ..

Ale po co ?.. Jak GameForge leci na kase ? ; /

Jak dla mnie PWE jest jeszcze gorsze niz GF....Kazda gra PWE to IS=p2w...z GF tak nie jest...A co do pingu to wole miec 30 ;)

Na PWE Mam ping który nie przekracza 100 ; >Jak Gameforge by coś robiło z RaiderZ'em to owszem bym tam grał ..Ale po co ?.. Jak GameForge leci na kase ? ; /

PWE na kasę leci jeszcze bardziej ale przynajmniej bugi usuwa itd. co do pingu :/ ja mam jakiś wysoki ping w PWE(net 60 mb/s)

8 mega i ping 30... Polecam Ccleaner i przeczyszczenie kompa.

10 MB = max 60, zero lagow, ale ja to zawsze wiedzialem, bo od dawien dawna siedze w grach PWE i tak sie sklada, ze da sie wyzyc bez IS, przyklad:

WOI albo Rusty Hearts, da sie spokojnie grac bez

a co do:

To takie osoby które pograją w RaiderZ max. 5minut, nie ma się co nimi przeglądac.Redaktor portalu mmorpg.org.pl -to takie dziecko które nie umie obiektywnie ocenić nic.Jak tam będą mieć ping powyżej 150ms to wrócą do EU!"jak by ktoś nie załapał to jeest to wypowiedz z forum eu raaiderz

szkoda komentować, akurat tak się składa, że znam tego typka

Guru nie mow ,ze nie masz opoznien ,bo napewno je masz w porownianu do wersji EU :P A co do IS WoI jest p2w...wsszystko mozna kupic ...np. jewele czy jak to tak sie nazywalo;o lvl 4 jesli sie nie myle a max to 6?

Guru nie mow ,ze nie masz opoznien ,bo napewno je masz w porownianu do wersji EU

Nie wiem czy to zazdrosc czy niewiedza, ale pisalem pobierz sobie Ccleanera, bo ja mam co prawda roznice tez, ale ping wartosci 20 a 30 to raczej to samo

https://forum.raider...hread.php?t=610

"To takie osoby które pograją w RaiderZ max. 5minut, nie ma się co nimi przeglądac.

Redaktor portalu mmorpg.org.pl -to takie dziecko które nie umie obiektywnie ocenić nic.

Jak tam będą mieć ping powyżej 150ms to wrócą do EU!"

jak by ktoś nie załapał to jeest to wypowiedz z forum eu raaiderz