Witajcie,
możecie mi przedstawić jak się ma sprawa mikropłatności, populacji, gameplayu w tych oto grach ? Czy warto zaczynać w to grać ?
Witajcie,
możecie mi przedstawić jak się ma sprawa mikropłatności, populacji, gameplayu w tych oto grach ? Czy warto zaczynać w to grać ?
W D&DO nie obejdzie się bez płacenia. Trzeba kupować paczki, są sposoby na nie płacenie, ale czasochłonne i później się wyczerpują. Kasa na to leci strasznie. Sam wydałem wiele $$$ i zrezygnowałem głównie przez to.
Słuchaj....
Sa to niszowe gry bo obie są trudne i wymagają wiele od garcza
W DDO pare błędów w rozwoju postaci i tak naprawde jesteś nikim albo ledwo brniesz pzrez gre... nie wspominając ze gra jest teamplayowa i wymaga zgranej druzyny zeby poprzechodzić wszystko na 100%
Nie mniej jednak jest to genialna gra nie dość ze fabularnie przystępna (narracją dungeonów ułatwia jej zrozumienie) to jeszcze jest wiele naprawde fajnych sekretów
mortal to kompletnie inna gra niz DDO
Jest super mega surowa.... nei ma w niej mapy nie ma systemu party nie ma questów
Rodzi sie twoja postać i sam układasz dla niej przygodę... od skillowania do ścinania głów żeby zarobić na chleb (współczynnik głodu utrudnia życie ;p)
Ludzi nie jest masa ale community w takich grach jest zżyte i miłe, gracze nie stronią od pomocy nowym i wszystko ładnie wyjaśniają.
problem w tym ze gra nie ma load'ingów wiec wymaga sprzetu.... no i nie ma w niej safezone także mogą sie PKować nawet w mieście ;p
Problemem tych gier nie jest gameplay czy systemy płatności... a poziom trudności
W ddo sa łamigłówki nad którymi trzeba serio przysiedzieć a buildy wymagają przemyślenia i ślęczenia nad builderami (jeżeli chcesz maksymalnie wykorzystać postac)
Mortal ma to do siebie ze pzrez 100% sandbox nie czujemy "drogi" no gra nas nie kieruje nie wiemy co robić z soba jak nie gra sie z klanem (jest TS dla polaków chętnie pomagają)
a jak giniesz tarcisz wszystko "fool-loot"
Ale obie gry polecam
Mortal Online jest w całości darmowy ?
Oczywiście
jedyne ograniczenie to to ze nie mozesz mieć skill wyżej 60 i uzywać thief;ery skills
ale pograc sie da spokojnie
Problem polega na tym ze nie mozesz latac w Heavy setach (skill 80)
ale serio jak umie sie grac to fajnie jest
Witajcie,