D3 Optymalizacja

Mam zamiar zakupić sobie po raz drugi D3 tym razem jednak już z dodatekim. I moje pytanie jest następujące czy problemy z nieznanymi spadkami FPS zostały już naprawione? Strasznie mnie to irytowało i powodem tego było właśnie sprzedanie D3. Pobrałem wersję testową i stwierdzam że do pierwszego boosa działa idealnie nie odczuwałem spadków FPS. A jak to wygląda dalej?:)

Moj sprzęt jest opisany w opisie więc na nim będę grał. Tak więc jeśli ktoś miał by czas proszę o jakieś konkrety. Pozdrawiam i zmykam do pracy ;)

Spaki FPS nadal są jak grasz w grupie... Na początku PTR 2.1 nie miałem w ogóle spadków w grupie, grało się cudownie, wprowadzili teraz kolejnego mini patcha na PTR i spadki znowu się pojawiły. Tak naprawdę to strzał na ślepo czy spadki będziesz nadal miał czy nie. Kolega z gildii przestał mieć spadki po wprowadzeniu RoS a ja dopiero je dostałem... Najlepszym rozwiązaniem byłoby pożyczyć od jakiegoś znajomego konto aby sprawdzić ale wiem, że i z tym bywa ciężko.

"Gra chodzi o wiele lepiej niż wcześniej. Lagów nie ma, ale spadki bywają." - tak jak pisałem, zależy od przypadku.

Gra chodzi o wiele lepiej niż wcześniej. Lagów nie ma, ale spadki bywają.

Rozumiem :) cóż zaryzykuję zakupię zobaczę :) dzięki za pomoc.

Mam zamiar zakupić sobie po raz drugi D3 tym razem jednak już z dodatekim. I moje pytanie jest następujące czy problemy z nieznanymi spadkami FPS zostały już naprawione? Strasznie mnie to irytowało i powodem tego było właśnie sprzedanie D3. Pobrałem wersję testową i stwierdzam że do pierwszego boosa działa idealnie nie odczuwałem spadków FPS. A jak to wygląda dalej?:)

Moj sprzęt jest opisany w opisie więc na nim będę grał. Tak więc jeśli ktoś miał by czas proszę o jakieś konkrety. Pozdrawiam i zmykam do pracy ;)