Daily Quest: czitowaliście? Jeśli tak, to w jakim MMO?

Tylko nie mówcie, że tego nigdy nie robiliście, bo nie uwierzę.Każdy czitował. Jeśli nie z premedytacją, to z ciekawości, jeśli nie notorycznie, to przynajmniej jednorazowo. I nie ważne, czy chodzi o auto-attacki, auto-heala, auto-loota, czy coś z gatunku shooter&oa...

Wyświetl pełny artykuł

No pewnie ;)

W CS'ie przez 2 tygodnie używałem WH żeby podpatrzeć gdzie najczęściej siedzą i gdzie najlepiej strzelać w ścianę ^^''.

No i oczywiście w Tibii zacząłem bocić przy wersji 8.6 i aż do teraz bocę. W końcu bez bota nie robota :D

Nie cheatuję i nie czitowałem. Nigdy. Choć chciałem kiedyś chciałem bota do mapla załączyć, ale nie działał. :(

Ja czitować? W życiu. No oj raz się zdarzyło w Sa-mpie wlaczyc Sobeita... Ale to tylko dla zabawy na jednym serwie, gdzie bylo to dozwolone :D

Tylko nie mówcie, że tego nigdy nie robiliście, bo nie uwierzę.Każdy czitował. Jeśli nie z premedytacją, to z ciekawości, jeśli nie notorycznie, to przynajmniej jednorazowo. I nie ważne, czy chodzi o auto-attacki, auto-heala, auto-loota, czy coś z gatunku shooter&oa...

Wyświetl pełny artykuł