Daily Quest: Najbardziej irytujące questy w MMORPG?

Ach, wigilia. Co prawda święta rozpoczynają się dopiero jutro, lecz większość ludzi tak naprawdę czeka na ten dzień. Smakowita kolacja, upominki odwrotnie skalujące się wraz z naszym wiekiem (na ogół) i choinka waląca po oczach.Osobiście mam już dość tych wszystkich...

Wyświetl pełny artykuł

Mnie osobiście rozłożył na łopatki kiedyś quest, w któreś z gier (nie pamiętam już, dawno to było; 3D w każdym razie była), gdzie trzeba było nosić worki z czymś tam. Nie podali, ani do jakiego NPC to zanieść, a do tego było 10 sztuk. Każdy worek spowalniał szybkość postaci o jakieś 75%. Ale co w tym śmiesznego? Okazało się, że z tym workiem było trzeba lecieć przez połowę lokacji, gdy już doszedłem, co trzeba zrobić :) Około 5 minut z jednym, a potem wracać już na luzie po kolejne :P

Ach, wigilia. Co prawda święta rozpoczynają się dopiero jutro, lecz większość ludzi tak naprawdę czeka na ten dzień. Smakowita kolacja, upominki odwrotnie skalujące się wraz z naszym wiekiem (na ogół) i choinka waląca po oczach.Osobiście mam już dość tych wszystkich...

Wyświetl pełny artykuł