Ach, wigilia. Co prawda święta rozpoczynają się dopiero jutro, lecz większość ludzi tak naprawdę czeka na ten dzień. Smakowita kolacja, upominki odwrotnie skalujące się wraz z naszym wiekiem (na ogół) i choinka waląca po oczach.Osobiście mam już dość tych wszystkich...
Daily Quest: Najbardziej irytujące questy w MMORPG?
Mnie osobiście rozłożył na łopatki kiedyś quest, w któreś z gier (nie pamiętam już, dawno to było; 3D w każdym razie była), gdzie trzeba było nosić worki z czymś tam. Nie podali, ani do jakiego NPC to zanieść, a do tego było 10 sztuk. Każdy worek spowalniał szybkość postaci o jakieś 75%. Ale co w tym śmiesznego? Okazało się, że z tym workiem było trzeba lecieć przez połowę lokacji, gdy już doszedłem, co trzeba zrobić Około 5 minut z jednym, a potem wracać już na luzie po kolejne
Ach, wigilia. Co prawda święta rozpoczynają się dopiero jutro, lecz większość ludzi tak naprawdę czeka na ten dzień. Smakowita kolacja, upominki odwrotnie skalujące się wraz z naszym wiekiem (na ogół) i choinka waląca po oczach.Osobiście mam już dość tych wszystkich...