Wiem, że obecne gry MMORPG i system PvP to typowy żal.pl , ale na pewno w waszej krótszej czy tam dłuższej karierze trafił się jakiś tytuł, w którym zakosztowaliście prawdziwego, niezapomnianego mass PvP.Pytam, gdzie miała miejsce największa bitwa, w jakiej b...
Daily Quest: największa bitwa (mass PvP) w jakiej braliście udział?
Największe i najlepsze bitwy jakie pamiętam odbywały się w Shaiya. Jeszcze tej starej w której nie trzeba było być milionerem aby wygrać :/ szkoda że aeriagames to przejęła.
Osobiście w WARku miałem swoją pierwszą i ostatnią epicką bitwę na szeroką skalę, a było to jakieś 200vs200, o zamek z Tieru 2 albo 3 (nie miał dziedzińca, a więc tylko jedna brama), gdzie wtopiliśmy... swoje topory, strzały i kule ognia w zady "obrońców światła i dobroci" Było fajnie, tylko szkoda, że PC nie wyrabiał jak tylko zbliżałem się do epicentrum w najważniejszym momencie, tj. wbijaniu się na piętro.
Wiem, że obecne gry MMORPG i system PvP to typowy żal.pl , ale na pewno w waszej krótszej czy tam dłuższej karierze trafił się jakiś tytuł, w którym zakosztowaliście prawdziwego, niezapomnianego mass PvP.Pytam, gdzie miała miejsce największa bitwa, w jakiej b...