Dajcie jakąś fajną strzelanke :)

Witam :) Poszukuje strzelanki na multi ;) nie chce Bf3 bo mi nie wejdzie ;p anie coda

Battlefield Bad Company 2

battlefield 2 PR mod

albo nawet podstawka :D:D:D:D

ewentualnie arma 2

Battlefield 2142

Te wszystkie A.V.A'y Comat Arms'y itd. Tego jest FULL! Zawsze możesz wejść na główną stronę, kliknąć zakładkę "Shooter MMO" i coś dla siebie znajdziesz.

Może Americas Army? słyszałem,że bardzo realistyczna :)

pobrałem już bf2 ;) i grać na mutli dzięki :) możecie zamknąć :>

" Pobrałem " ? Nie lepiej grę kupić i cieszyć się większą ilością serwerów ( mimo że i tak ich już niewiele zostało ). Przynajmniej będziesz mógł pograć na normalnych europejskich serwerach ( z przyzwoitym pingiem ), a nie chińskich.

@Up - Butthurt

Ja polecam Killing Floora, zacna gra i jeszcze zacniejszy mordor, szczególnie jak wbijasz na server ze 100+ osobami, nic nie widac na ekranie xD Gra jest bardzo tania, wymaga steama, i jest dośc popularna (trzyma się w pierwszej 40 najcześciej granych gier na steamie

sadistik... bf2 ma bardzo duzo serwerów... wejdz na game monitor

Sniper Elite 1/2 jeszcze wypróbuj.

cs:go

TOP 10 free fps http://www.mmobomb.c...e-shooter-games

polecam team fortress 2 :D

@MagarPL

Tak tylko że na game-monitor znajdują się serwery z modyfikacji FH, PR, AiX. Nie liczmy też serwerów zhackowanych do 100 slotów, bo są to serwery rosyjskie, chińskie. Na których europejski gracz nie jest w stanie komfortowo grać. Tak więc pozostaje naprawdę garstka serwerów na których można sobie swobodnie postrzelać ;).

Autor tematu napisał że można zamknąć. To po co wy dalej piszecie?

Witam :) Poszukuje strzelanki na multi ;) nie chce Bf3 bo mi nie wejdzie ;p anie coda