Dalsza przygoda w szukaniu MMO

Witam.

Od ostatniego czasu wróciłem do Cabala jednak mój PC ma problem z obsługiwaniem tej gry i mi strasznie tnie czasem.. nie wiem co jest grane... nie mogę przez to walić combo. Teraz szukam czegoś nowego przy czym spędzę trochę czasu. Grałem w dość dużo tytułów. Może teraz opiszę czego oczekuje i w co grałem bądz nie mam zamiaru tego ruszać.

-Diablo2 - grałem kupe czasu gra świetna

-Lineage 2 - tytuł jak dla mnie idealny.. grał bym dalej gdyby nie mój komputer. Na mam same S/S

- Cabal - Gra świetna jednak coś mi się gryzą właściwości kompa i o dziwo mi zacina. Brakuje mi tak Craftu lepszego itd.

- Ragnarok - grałem długo ale już nie ma dobrych polskich serwerów

- Dekaron - ciekawy tytuł jednak bardzo wkurzające to czitowanie i botowanie... odstrasza mnie to zbytnio żebym mógł grać

- Flyff - typowy średniak

- WoW - nie podoba mi się interface gry.. jakoś mnie gra nie bawi

- RoM - ciekawy craft i wgl. jednak mi się nie podoba... zbyt podobne do wow'a który mi się nie podobał

W grze szukam:

- Ciekawie wyglądających skili.. nie to co w Romie... nawet nie widać skila :P

- Dobry system Craftu

- Ciekawe pvp i coś jak Battle Graund albo Siage

- Dużo instancji i różnorodny wybór postaci

- Dużo eventów i widoczne zainteresowanie grą ze strony twórców

Mój Komputer:

1024 Ramu

Karta graficzna 512

Procek 1.89 GHz dwurdzeniowy

Za pomoc w wyborze dziękuje i pozdrawiam!

zaczekaj na PT2, już jutro OB, więc może Ci się spodoba.

Komp mi tego zapewnie nie pociągnie.. jak z l2 mam problem a słyszałem ze PT ma strasznie duże wymagania.

na gry-online wymagania to:

Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), 4 GB HDD, Windows XP/Vista

więc śmiało możesz ściągać

/edit

Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości czy u niego ruszy, oto wymagania podane przez producenta:

wymaganiafz1.gif

O to powinno śmiało ruszyć... zaczynam dziekie :)

Szukasz dobrze rozbudowanej pod kazdym wzgledem i wciagajacej gry to zapodaj sobie

Perfect World

Wymagania: Pentium/Athlon @ 1.8ghz, 512mb RAM, GeForce lub Radeon 128mb

Strona Glowna:

http://www.perfectworld.com/

Filmy Perfect World International - Dev Diary :

Tworzenie postaci

Klasy: Ludzie

Klasy: Ludzie-Bestie

Klasy: Skrzydlate Elfy

Niestety PT2 nie chce mi chodzić i strasznie mi tnie... a w miastach jest tragedia. Muszę kompa poprawić.

W Perfect World grałem troche ale niestety to całkiem nie to... sztywne takie i wgl. + małe zaangażowanie ze strony Adminów. Na dodatek przycina o.O

Hmmm, a może Guild Wars?

Pewnie bym pograł gdyby nie koszta za grę gdyż jeszcze sam nie pracuje a teraz zbieram na renowacje kompa.

Raczej coś Free.

Dam edycję tutaj gdyż nie chce nabijać postów.

Moja przygoda z Atlanticą jak i z Sword Of The New World trwała chwilkę gdyż całkowicie te gry odstają od mojego kryterium. Chce grać w zwykłe mmo 1 charem :P

Atlantica Online? Wprawdzie walka jest turowa, co nie każdemu pasuje, ale gra b.dobra.

Zauważyłem że coś musi być z moim komputerem dlatego tak mi nie Halo te wszystkie gry nawet na minimalnych. Zacina mi PT2 a przecież mam minimalne wymagania więc na low low powinno śmigać. Lineage 2 ... też mam ponad minimalne wymagania i tak samo mi tnie. Są to 2 świetne gry w które chciał bym pograć ale kto chce biegać za pomocą S/S... do czasu zakupienia nowego komputera prosił bym o podanie jakiegoś ciekawego MMORPG z mniejszymi wymaganiami i pasującego do mojego opisu.

to w takim razie daj szanse Shaiya http://shaiya.aeriagames.com/ jak jeszcze nie grales

tez mam taki problem , niby mam ponad minimalne wymagania ale Strasznie mi gry tna Pentium Intel 2 core Quad, 2.33 GHz , 4 Gb RAM, Nvidia GeForce 7100= 256mb + Nvidia nForce Shader 128 mb Juz nie wiem co mam robic..

PS: moj internet to 2mb/s szybkosci

Witam.

Od ostatniego czasu wróciłem do Cabala jednak mój PC ma problem z obsługiwaniem tej gry i mi strasznie tnie czasem.. nie wiem co jest grane... nie mogę przez to walić combo. Teraz szukam czegoś nowego przy czym spędzę trochę czasu. Grałem w dość dużo tytułów. Może teraz opiszę czego oczekuje i w co grałem bądz nie mam zamiaru tego ruszać.

-Diablo2 - grałem kupe czasu gra świetna

-Lineage 2 - tytuł jak dla mnie idealny.. grał bym dalej gdyby nie mój komputer. Na mam same S/S

- Cabal - Gra świetna jednak coś mi się gryzą właściwości kompa i o dziwo mi zacina. Brakuje mi tak Craftu lepszego itd.

- Ragnarok - grałem długo ale już nie ma dobrych polskich serwerów

- Dekaron - ciekawy tytuł jednak bardzo wkurzające to czitowanie i botowanie... odstrasza mnie to zbytnio żebym mógł grać

- Flyff - typowy średniak

- WoW - nie podoba mi się interface gry.. jakoś mnie gra nie bawi

- RoM - ciekawy craft i wgl. jednak mi się nie podoba... zbyt podobne do wow'a który mi się nie podobał

W grze szukam:

- Ciekawie wyglądających skili.. nie to co w Romie... nawet nie widać skila :P

- Dobry system Craftu

- Ciekawe pvp i coś jak Battle Graund albo Siage

- Dużo instancji i różnorodny wybór postaci

- Dużo eventów i widoczne zainteresowanie grą ze strony twórców

Mój Komputer:

1024 Ramu

Karta graficzna 512

Procek 1.89 GHz dwurdzeniowy

Za pomoc w wyborze dziękuje i pozdrawiam!