Dalsza Szkoła

"Napisałem że wykrztałcenie ma mały " to widac , ze ma nijakie, a bedzie "miedz" wrecz zerowy pewnie

Ja naprawdę musiałem przeczytać to 10 razy, po czym wyszukać w słowniku by się upewnić co było źle...

Ja naprawdę musiałem przeczytać to 10 razy, po czym wyszukać w słowniku by się upewnić co było źle...

A i to bylo za malo...

'Ale jednak w koncu edycja byla ;)

A druga jest sprawa czy dam radę np być kucharzem,ślusarzem i jeden pies wie...OK prosto z mostu, czy w szkole średniej jest trudno ? tzn. praktyki,lekcje,znajomości(dziwni ludzie)

PS.Patrzałem wiele forum odnośnie tego problemu,lecz albo wyskakuje test na temat doradztwa zawodowego,gdzie znajduje się 100 pytań i trzeba płacić z 30 zł,albo bezsensowne tematy typu czy zostałeś zmolestowany <_<

czy w szkole średniej jest trudno ?

Z mostu co prawda nie skoczyłem, ale spadłem z krzesła jak to przeczytałem :D Szkoła średnia ma za zadanie przygotować cię do matury i możesz ją:

-olać: będzie banalna, ale nie licz na wysoki wynik matury

-mieć ją średnio w rzyci*: będzie ciężej, ale podstawową maturę ładnie napiszesz

-przyłożyć się: będzie bardzo ciężko, ale z palcem w rzyci zdasz rozszerzoną.

rzyć- inaczej du*a

to zalezy od szkoly jak cie przygotuje do matury i czy bedzie ciezko... pojdziesz do jakies syfiastej szkoly to bedzie burdel a nie nauka i tyle ;]

Witam

Otóż jak niektórzy wiedzą już ,że niedługo odbędą się testy kompetencji(5 dni) i tak rozmyślam nad dalszą szkołą,lecz już od ponad pół roku nurtuje mnie pytanie:gdzie ja dalej chcę iść???.

Z wielkim trudem próbuję odnaleźć swój ukryty talent ,w czym specjalizuję się najlepiej i chciałbym się zapytać was(doświadczonych) jaki by był najciekawszy dalszy kierunek nauki.