Dam różne gry za Gulid Wars 2

Tak jak w temacie, interesuje mnie konto Gulid Wars 2 z dodatkiem Path of Fire, konto może być czyste bez postaci byle był dodatek.

Do zaoferowania mam konto Blizzard z -

• diablo 3 reaper of souls i Overwatch

Konto GTA V ( social club)

Pisać pw jeśli ktoś miałby jakaś ofertę.

Up

Ups

Bump

Up

Ups

Up

Tak z czystej ciekawości, skoro interesuje Cię “czyste” konto GW2 z PoF, to czemu najzwyczajniej nie kupisz klucza do PoF?

Szczerze? Za dużo razy nakręciłem się na gry które mi się spodobały, kupiłem i leżą nieużywane, dlatego chcę się czegoś pozbyć na rzecz tego w co obecnie mam ochotę pograć. Przykładowo za jednym razem z 2 lata temu kupiłem diablo i overwatch jednocześnie a od roku lub więcej nawet żadnej z tej gry nie odpalałem. Dlatego chcę się ich pozbyć, a wzamian dostać to w co chce zacząć grać.

Up

Emaila do konta sie nie da zmienić wiec nie wiem kto sie z toba wymieni.

Do której z gier nie da się zmienić emalia?

Cześć, napisz do mnie PW bo ja nie umiem na tym forum :slight_smile: GW2 + oba dodatki, trochę rzeczy pokupionych za walutę premium w grze.

Up

do gw2

@Voltaz1 - nie do końca prawda, bo da się przez supporta. Najpierw przechodzisz proces weryfikacji, potwierdzasz pierwszego “głównego” maila, wtedy oni się pytają czy możesz podać drugi email. Podajesz, osoba z którą sie wymieniasz potwierdza linka i tadam - niemożliwe stało się możliwe.

1lajk

Właśnie to samo wyczytałem w internecie, troszkę dłużej to trwa niż normalna zmiana, ale da się. Dzięki za potwierdzenie.

Up. Do zaoferowania dalej mam Diablo 3, GTA V i Overwatch

Do zamknięcia.