Jak w temacie co sądzicie o premierze gry Dantes Inferno ??
Dla smaczku dodaje filmik z trailerem
Filmik
Jak w temacie co sądzicie o premierze gry Dantes Inferno ??
Dla smaczku dodaje filmik z trailerem
Filmik
gówno podobnie jak wszystkie gry od EA
zaraz zostane zbesztany przez fifowców
Trainer fajny ,lecz nie należy już sobie robić nadziei grą.
Może być fajne, ale to tylko trainer, a wiadomo trainery zazwyczaj lepiej wyglądają niż sama gra
T-R-A-I-L-E-R, a nie T-R-A-I-N-E-R. Trailer to zapowiedź gry czy filmu, a trainer to program ingerujący w grę i ułatwiający rozgrywkę. A tak do tematu, może to być niezła gra, ale rekordów popularności bić nie będzie.
Mimo, że trailer całkiem ciekawy to myślę, że gra będzie przeciętna.
Jak i wiekszosc produkcji EA...
Jedyne na co czekam do dragon age, OFP2... a to bedzie kolejna gra z widoku TPP i bedzie sie ciachac masy... graliscie w nowego Wolverina.. albo God Of War? To bedzie to samo
Chyba lepiej, gdyby to byla klimatyczna przygodowka, a nie zwykla siekanka. Straszne splycenie boskiej komedii. No nic, pozyjemy, zobaczymy:).
Tak w ogóle to jest Dante Inferno.Gra może być fajna tylko musi mieć klimat i dobry system walki(Jak klimat to niech zrobią coś w stylu teledysku Sepultury-Convicted in life wpiszcie na YT mocny jest )
Slod masz racje pomyliło mi się T-R-A-I-N-E-R z T-R-A-I-L-E-R ale tak to już jest jak się czyta powyższe posty i nie myśli samemu mam nadzieje że ta gra to nie będzie tylko nawalanka....nawalanka itd....
Ciekawy trailer.Ale myślę,że wyjdzie z tego zręcznościowa nawalanka z albo oklepaną historią albo ciekawą i niezłymi efektami graficznymi.Z EA różnie bywa.A widzieliście na końcu filmiku gdzie nam kazali iść?
Z tego co wiem gra będzie odmużdżająca i dobrze w nią pograć dla rozluźnienia. Gra może być fajna ale to okaże się dopiero po premierze a zapowiada się nieźle.