Dantes Inferno Co sądzicie?

Jak w temacie co sądzicie o premierze gry Dantes Inferno ?? ;)

Dla smaczku dodaje filmik z trailerem

Filmik ;)

gówno podobnie jak wszystkie gry od EA

zaraz zostane zbesztany przez fifowców

Trainer fajny ,lecz nie należy już sobie robić nadziei grą.

Może być fajne, ale to tylko trainer, a wiadomo trainery zazwyczaj lepiej wyglądają niż sama gra :P

T-R-A-I-L-E-R, a nie T-R-A-I-N-E-R. Trailer to zapowiedź gry czy filmu, a trainer to program ingerujący w grę i ułatwiający rozgrywkę. A tak do tematu, może to być niezła gra, ale rekordów popularności bić nie będzie.

Mimo, że trailer całkiem ciekawy to myślę, że gra będzie przeciętna.

Jak i wiekszosc produkcji EA...

Jedyne na co czekam do dragon age, OFP2... a to bedzie kolejna gra z widoku TPP i bedzie sie ciachac masy... graliscie w nowego Wolverina.. albo God Of War? To bedzie to samo ;)

Chyba lepiej, gdyby to byla klimatyczna przygodowka, a nie zwykla siekanka. Straszne splycenie boskiej komedii. No nic, pozyjemy, zobaczymy:).

Tak w ogóle to jest Dante Inferno.Gra może być fajna tylko musi mieć klimat i dobry system walki(Jak klimat to niech zrobią coś w stylu teledysku Sepultury-Convicted in life wpiszcie na YT mocny jest :P)

Slod masz racje pomyliło mi się T-R-A-I-N-E-R z T-R-A-I-L-E-R ale tak to już jest jak się czyta powyższe posty i nie myśli samemu :) mam nadzieje że ta gra to nie będzie tylko nawalanka....nawalanka itd....

Ciekawy trailer.Ale myślę,że wyjdzie z tego zręcznościowa nawalanka z albo oklepaną historią albo ciekawą i niezłymi efektami graficznymi.Z EA różnie bywa.A widzieliście na końcu filmiku gdzie nam kazali iść? :P

Z tego co wiem gra będzie odmużdżająca i dobrze w nią pograć dla rozluźnienia. Gra może być fajna ale to okaże się dopiero po premierze a zapowiada się nieźle.

Jak w temacie co sądzicie o premierze gry Dantes Inferno ?? ;)

Dla smaczku dodaje filmik z trailerem

Filmik ;)