Daopay

Chciałem kupić gemy w smite'cie przez daopay (rozmowa telefoniczna), bo za sms wychodzi razem około 90-95 zł. Wybieram ofertę, dzwonie, i tu się zaczyna. Proszą mnie o podanie kodu zamówienia, więc wpisuje i się pomyliłem, nie mogłem skasować pomyłki żadnym przyciskiem czy czymś. Po 2-3 minutach rozłączyło mnie, a z konta poszło 23,07 zł. Kasa poszła a pasek w ogóle nie ruszył, no i co tu robić. Napisałem do suportu dzisiaj o 00:00. Więc moje pytanie brzmi: Czy kasa przepadła czy dostane jakiś kod czy coś który uzupełni tą kwotę?

Wszystko robiłem w grze.

Jeśli zjadło kasę, a waluty w grze nie dodało to support poprosi cie o podanie numeru telefonu i orientacyjnej godziny o której próbowałeś dokonać transakcji, ew. mogą jeszcze wymagać numeru zamówienia lub czegoś w tym stylu.

Jak im wszystko podasz to sprawdzą czy wszystko się zgadza i najpewniej dodadzą ci gemy na konto (mi po nieudanej transakcji w LoLu dodali RP na konto, a nie zwrot pieniędzy na rachunek telefoniczny).

Dodam jeszcze, że cała kwota wynosi z 27,56zł, a mi zeżarło tylko 23zł.

Nie pamiętam czy to było akurat w Daopay, ale mi na przykład nie czytało jak robiłem to z smartfona, tylko ze zwykłego telefonu.

Możliwe, że nie zjadło całej kwoty bo transakcja jest 2-częściowa.

Tego pewny nie jestem bo nie zamawiałem nigdy przez DaoPay za więcej niż 11.07.

Czyli teraz pozostaje tylko czekać na odpowiedź od daopay.

Chciałem kupić gemy w smite'cie przez daopay (rozmowa telefoniczna), bo za sms wychodzi razem około 90-95 zł. Wybieram ofertę, dzwonie, i tu się zaczyna. Proszą mnie o podanie kodu zamówienia, więc wpisuje i się pomyliłem, nie mogłem skasować pomyłki żadnym przyciskiem czy czymś. Po 2-3 minutach rozłączyło mnie, a z konta poszło 23,07 zł. Kasa poszła a pasek w ogóle nie ruszył, no i co tu robić. Napisałem do suportu dzisiaj o 00:00. Więc moje pytanie brzmi: Czy kasa przepadła czy dostane jakiś kod czy coś który uzupełni tą kwotę?

Wszystko robiłem w grze.