Dark Blood ~~ NOWA GILDIA

Witam!

Wraz z kolegą szukamy ludzi do gry w Dark Blood.
Chcemy założyć gildię w której nie będzie potrzebny lv, wiek,etc :)Chodzi o dobrą zabawę.
Czego oczekujemy?
1. Byś po tygodniu czy mniej nie zrezygnował z gry bo wracam do LoLa :)
2. Skype/TS 3
3 . Żebyś się dobrze bawił :)
4. Nie musisz być 24/7h online by grać u nas! Nie oczekujemy jak 3/4 gildii rezygnacji z życia prywatnego.

Tak więc jak masz znajomych i sami jesteście graczami którzy szukają gry/ gildii gdzie można pograć to piszcie tutaj swój nick a ja odezwe sie w grze.

Oczywiście możecie odzywać sie do mnie na gg :) ( w moim profilu macie nr.) lub skype - adrianxbdh

Jeżeli zbierze się pare osób chętnych to dogadamy się i spotkamy na jakimś komunikatorze w celu dogadania co do gildii.

Nazwa zostanie wymyślona poprzez graczy i członków ;)!

POZDRAWIAM ;)) !

Witam, ja jestem QiMan i również zapraszam wszystkich chętnych do gry Dark Blood.

Piszcie tutaj najlepiej, podajcie swoje nicki, my was dodamy, myśle że gildia powstanie na dniach tak więc nie ma co sie zastanawiać :)

Pozdrawiam. QiMan

Witam!

Wraz z kolegą szukamy ludzi do gry w Dark Blood.
Chcemy założyć gildię w której nie będzie potrzebny lv, wiek,etc :)Chodzi o dobrą zabawę.
Czego oczekujemy?
1. Byś po tygodniu czy mniej nie zrezygnował z gry bo wracam do LoLa :)
2. Skype/TS 3
3 . Żebyś się dobrze bawił :)
4. Nie musisz być 24/7h online by grać u nas! Nie oczekujemy jak 3/4 gildii rezygnacji z życia prywatnego.

Tak więc jak masz znajomych i sami jesteście graczami którzy szukają gry/ gildii gdzie można pograć to piszcie tutaj swój nick a ja odezwe sie w grze.

Oczywiście możecie odzywać sie do mnie na gg :) ( w moim profilu macie nr.) lub skype - adrianxbdh

Jeżeli zbierze się pare osób chętnych to dogadamy się i spotkamy na jakimś komunikatorze w celu dogadania co do gildii.

Nazwa zostanie wymyślona poprzez graczy i członków ;)!

POZDRAWIAM ;)) !