Dark Eden -Team

darkeden_bi_final_thumb.jpg?1240331389

Witam wszystkich,to znowu ja.

Mój ostatni team ,,upadł,, (jedna osoba odeszła,druga nie pisze od trzech dni),ponieważ nie mogliśmy się zdecydować w co grać,a nasze poglądy były... różne.

Ostatnio szperając w interkomie znalazłem mega ciekawą grę a mianowicie Dark Eden (stare ale jare),szybki exp,grind,niesamowite pvp,i masa itemek,skilli,epicki klimat.

Z powodu upadku Joymax'owskiego Edena,gramy na wersji EU/US -jeśli ktoś grał na Joymaxie,i nie pasował mu exp rate,tutaj jest on o jakieś 79 razy lepszy. (tak 80x)

Możemy grać od nowa,możemy i nie,razem dobieramy rasę.

Szukam 2-3 osób,na wspólny exp,i pkowanie :).

Możemy grać na Tsie ale to nie obowiązkowe.

Chętnych wysyłam pod numer GG:36041038,możecie też wysłać PM,albo pisać tutaj.

-Dzięki,Koyiro.

A tu macie kilka screenów.

163167_large.jpeg

Przepraszam, że nie pisałem ale musiałem poprawić pare ocen i miałem problemy z netem. Teraz mam już praktycznie wakacje. Gierka wygląda ciekawie. Chętnie powróce do teamu :Dhttp://www.darkedeneurope.com/ To jest oficjalna stronka.

ja zagram zobaczę może mię wciągnie

Grałem dawnooo temu. Myślałem ,że gra już nie istnieje. Mimo wszystko chętnie zagram jak znajdę czas :)

darkeden_bi_final_thumb.jpg?1240331389

Witam wszystkich,to znowu ja.

Mój ostatni team ,,upadł,, (jedna osoba odeszła,druga nie pisze od trzech dni),ponieważ nie mogliśmy się zdecydować w co grać,a nasze poglądy były... różne.

Ostatnio szperając w interkomie znalazłem mega ciekawą grę a mianowicie Dark Eden (stare ale jare),szybki exp,grind,niesamowite pvp,i masa itemek,skilli,epicki klimat.

Z powodu upadku Joymax'owskiego Edena,gramy na wersji EU/US -jeśli ktoś grał na Joymaxie,i nie pasował mu exp rate,tutaj jest on o jakieś 79 razy lepszy. (tak 80x)

Możemy grać od nowa,możemy i nie,razem dobieramy rasę.

Szukam 2-3 osób,na wspólny exp,i pkowanie :).

Możemy grać na Tsie ale to nie obowiązkowe.

Chętnych wysyłam pod numer GG:36041038,możecie też wysłać PM,albo pisać tutaj.

-Dzięki,Koyiro.

A tu macie kilka screenów.

163167_large.jpeg