Dark Reapers REKRUTACJA!

No hej witajcie mnie możecie już znać lub nie lecz rozpocząłem rekrutacje do klanu.

to zaczne tak za ten miesiąc mamy tylko 10 slotów na serwie a jest nas 5 więc narazie na ten miesiąc tylko 5 osób chętnych weźmiemy kto pierwszy ten lepszy lecz oczywiście będzie okres próbny przez tydzień następny miesiąc powiększymy ilość slotów ale narazie tylko 5 osób może się załapać, a o to warunki:

- 16lat+ ( nie ma wyjątków niestety)

- musicie przez tydzień udowodnić czy się nadajecie a natomiast stawiamy aby członkowie byli ogarami ale z poczuciem chumoru (trolla :D) ale bez przesady też

- najlepsze predyspozycje dostanie w pierwszej kolejności osoba która posiada gry takie jak LoL, GW2 oraz która czeka na CoD black ops 2 ( takie narazie mamy wymogi co do gier potrzeba chociaż jednej z tej gier :P)

- musicie być pewni że chcecie być w klanie a nie że po 3 dniach znikniecie bez słowa ( pozwalamy na nieobecność usprawiedliwioną gdzie podacie powód i wtedy zawsze da się dogadać bo takie znikanie bez słowa skończy się tylko jednym niestety)

- mikro musi być sprawne ( nie jakiś szumiący gniot :P )

Stawiamy na Fun ale nie pogardzimy sparami :D

Informacje co do ts podam dopiero po zaakceptowaniu w PW!!!

*z poczuciem humoru* :)

BTW To jakiej gry ten klan?:>

NApisałem w warunkach ale jeszcze raz jebne LoL, GW2 , oraz czekamy na CoD Black Ops 2 ale oczywiście nie zabraniamy grać w coś innego ale żeby poprostu też nie było tak że ktoś będzie grał sobie tak że wejdzie raz na np. lola i mówi nara idę na assassina chcemy aby nie było takich sytuacji tylko np. pogramy sobie z 3-5 rundek w lola ktoś powie że chce iść na assassina ok pograł z nami rozumiemy teraz chce iść na coś innego oraz chcemy uniknąć takich sytuacji że ktos będzie się czuł samotny czyli widzimy 1 osoba gra w gw 2 a reszta w lola to chcemy aby nasze community było dobre i żeby każdy miał z kim pograć oczywiście będą wyjątki takie jak spary to chyba każdy zrozumie że w danej chwili nie da rady niestety ale to takie specjalne okazje muszą być :P

A i nie wykluczamy dodać jakichś ciekawych gier które byście nam zaprezentowali do gier klanowych oczywiście :D

Ok narazie zawieszam rekrutacje bo stara ekipa powoli wraca i jak opłacimy więcej slotów a to raczej będzie za niedługo to dam znać oraz wznowie rekrutacje.

No hej witajcie mnie możecie już znać lub nie lecz rozpocząłem rekrutacje do klanu.

to zaczne tak za ten miesiąc mamy tylko 10 slotów na serwie a jest nas 5 więc narazie na ten miesiąc tylko 5 osób chętnych weźmiemy kto pierwszy ten lepszy lecz oczywiście będzie okres próbny przez tydzień następny miesiąc powiększymy ilość slotów ale narazie tylko 5 osób może się załapać, a o to warunki:

- 16lat+ ( nie ma wyjątków niestety)

- musicie przez tydzień udowodnić czy się nadajecie a natomiast stawiamy aby członkowie byli ogarami ale z poczuciem chumoru (trolla :D) ale bez przesady też

- najlepsze predyspozycje dostanie w pierwszej kolejności osoba która posiada gry takie jak LoL, GW2 oraz która czeka na CoD black ops 2 ( takie narazie mamy wymogi co do gier potrzeba chociaż jednej z tej gier :P)

- musicie być pewni że chcecie być w klanie a nie że po 3 dniach znikniecie bez słowa ( pozwalamy na nieobecność usprawiedliwioną gdzie podacie powód i wtedy zawsze da się dogadać bo takie znikanie bez słowa skończy się tylko jednym niestety)

- mikro musi być sprawne ( nie jakiś szumiący gniot :P )

Stawiamy na Fun ale nie pogardzimy sparami :D

Informacje co do ts podam dopiero po zaakceptowaniu w PW!!!