Dark Souls a Dark Souls 2

Jak myślicie opłaca się kupić DS "1" czy czekać na DS2? Bardzo się będą różnić grafiką? Bo z tego co patrzyłem to 1 cz. DS wcale nie jest taka zła pod względem graficznym.

To jest gra only grind? Czy wykonuje się jakieś questy czy coś?

Ogólnie gra ktoś w te grę i mógłby coś powiedzieć o niej bo zaciekawiła mnie dosyć :)

Gra jest specyficzna. Ja bym ją nazwał survival fantasy RPG. To co się tam dzieje to jakaś istna masakra. Najważniejsze jest przejść z punktu A do B i nie dać się zabić, w sumie to nie dać się zabić wszystkiemu. Bo nawet otoczenie może Cię z łatwością wykończyć. Więc jeśli masz słabe nerwy to nie polecam. Obowiązkowo trzeba grać w nią na padzie.

ta przeszedlem ja :)

graj jest super z tego co pamietam sa questy ale raczej bicie lvl to czysty grind skille kupujesz u tzw nauczycieli gra sie glownie na padzie bo z klawiatura sobie nie poradzisz ciezkie bosy unikalne broni ogolnie jezeli chcesz grac w dark souls zacznij od Demon souls potem dark souls a nastepnie dark souls II pozdrawiam

Ok dzięki wielkie a jeszcze mam pytanie.

Nie chce zaczynać nowego tematu więc jeżeli mielibyście wybierać między CoD 4 a MoH (2010) to co byście wybrali. Bardziej chodzi mi o multi żeby nie było nudne i żeby było z kim grać a chyba w tyg 2 grach tego nie brakuje? :)

Tu nie trzeba nic pisać oczywiste ze CoD4

A mógłbyś mi wyjaśnić dlaczego? :D Chodzi o grafikę czy jak? :)

1 powód taki, że w MOH już nikt chyba nie gra a w COD4 jest jeszcze spory Playerbase na patchu 1.7 :) Jak i oczywiście SETKI modów na publicznych :)

Ale ogólnie to opłaca się grać/kupować jeszcze CoD4?

Po pierwsze DkS, a nie DS. DS odnosi sie do Demon Souls, DkS to Dark Souls.

W CoD4 sporo ludu jeszcze gra.

Tego nie wiedziałem.. Ale ważne że było wiadomo o co chodzi! :)

Ok dzięki wielkie.

Jak myślicie opłaca się kupić DS "1" czy czekać na DS2? Bardzo się będą różnić grafiką? Bo z tego co patrzyłem to 1 cz. DS wcale nie jest taka zła pod względem graficznym.

To jest gra only grind? Czy wykonuje się jakieś questy czy coś?

Ogólnie gra ktoś w te grę i mógłby coś powiedzieć o niej bo zaciekawiła mnie dosyć :)