A jak z wizją przyszłego grania w to? zapowiada się gra na dłużej, czy raczej chwilowa zabawa?
DarkBlood Online
jak z PvP? dalej laguje?
Ogólnie widze, ze gra w pvp laguje jak ktos z drugiej strony ma slabe łącze.
ciężko powiedzieć czy zapowiada się na dłużej, zależy od Nexona czy będzie w miare normalnie dodawał nowy content i czy będą zajmowali się grą. Wczoraj siedzieliśmy na ts i jeden koleżka powiedział, że testowali duele i nie mieli już lagów, sam nie testowałem więc nie wiem.
Zrażony nieco waszymi poprzednimi komentarzami dotyczącymi staminy, nie pobrałem gry. Jednak teraz, pozytywne opinie i myśl, że casualowy player, który nie ma czasu na grę sprawiły, że w okolicach 10 sierpnia grę pobiorę i przetestuje
jest jakiś sposób na skasowanie life skilla?, przez przypadek wybrałem nie to co chiałem :>
Aaaa to musisz poczekać kawał czasu... w daily reward daja za 100 dni reset skilla.. sam źle wybrałem i płacze teraz. Strasznie polecam tą grę kiedy nie ma już lagów ani lagów w pvp gra się miło. Tylko wbijając lvl 23-24 jest takie coś że brak ci questów (nie chodzi o te za kase na dung) i musisz zrobić dung 2 razy aby dobić. Wszystko da się zdobyć w grze nie potrzeba wydawać kasy. Chętnie z kimś pogram mam 24 lvl mój nick : norrbertoo często siedze na ch.2 bo ch.1 busy zawsze. Powoli można założyć nawet gildie ale są dziwne bo słyszałem ze na low lvl do 10 osób
Polecam gorąco
Gra okazała się bardzo dobrą dungeonówką. Ba, osobiście nachodzą mnie myśli, że to chyba najciekawsza tego typu gra w jaką miałem okazję pograć. Jest tylko jedna poważna wada - Spotkanie pewnych rodzajów rare mobków w dungeonie równa się z freezem/crashem gry ( Problem zaczyna się pojawiać około 22+ levela ), o ile w normalnym tytule było by to do przełknięcia, to tutaj freeze bardzo źle się łączy z systemem stresu i sam straciłem z tego powodu bardzo dużo expa.
IGN: Charny
poszukałem i w is da sie kupic reset za 1$.... tylko to z portfela steam leci i tam chyba minimalne doładowanie to 40 zeta ?
charny3 myślę ze niedługo to naprawią i będzie wszystko ok. Miałem takiego freeza i troch smutno było ale miałem pota z daily na 20 stresu
Łał, 1/2 dungi do przodu! Najs
Ja dzisiaj dobiłem 20 lvl i jeszcze zachowałem potke stres. Jest już jakaś polska gildia ?
Jest "Zakon" ale na TS'ie jak rozmawialiśmy to podobno tam większość dzieciaków jest i odchodzą od nich ludzie:)
Z tego co ja wiem, to chyba jeszcze nie ma (moze jest nie bylem wieczorem na ts).
dziwne z tymi freezami na dungach ja już mam wbite 26lvl i nie miałęm żadnego freeza w trakcie gry
@LEMAN
dopiero gre wydali, jakby tak gonili z contentem to by było przesłitaśnie, ale wątpie żeby tak się stało nie grałem chyba w gre w której nowy content był dodawany przed wbiciem max lvlu na aktualnym contencie.
Wiadomo już kiedy dodadzą Thiefa?
Nie wiadomo ;P
Ktoś mnie oświeci po co w tej grze dla warriora istnieje 2h miecz? Pytam, bo każda 2h axa ma większy atak, a parametry typu crit są takie same.
Ok już na to wpadłem, miecz jest szybszy xD mogłem się domyślić
Ktoś mnie oświeci po co w tej grze dla warriora istnieje 2h miecz? Pytam, bo każda 2h axa ma większy atak, a parametry typu crit są takie same.Ok już na to wpadłem, miecz jest szybszy xD mogłem się domyślić
Też inne skille są .
poszukałem i w is da sie kupic reset za 1$.... tylko to z portfela steam leci i tam chyba minimalne doładowanie to 40 zeta ?
5€
to jak z tym PvP? jest ping w okolicach 50?
No ja tam lagów nie mam na pvp.