DarkBlood Online

A jak z wizją przyszłego grania w to? zapowiada się gra na dłużej, czy raczej chwilowa zabawa?

jak z PvP? dalej laguje?

Ogólnie widze, ze gra w pvp laguje jak ktos z drugiej strony ma slabe łącze.

ciężko powiedzieć czy zapowiada się na dłużej, zależy od Nexona czy będzie w miare normalnie dodawał nowy content i czy będą zajmowali się grą. Wczoraj siedzieliśmy na ts i jeden koleżka powiedział, że testowali duele i nie mieli już lagów, sam nie testowałem więc nie wiem.

Zrażony nieco waszymi poprzednimi komentarzami dotyczącymi staminy, nie pobrałem gry. Jednak teraz, pozytywne opinie i myśl, że casualowy player, który nie ma czasu na grę sprawiły, że w okolicach 10 sierpnia grę pobiorę i przetestuje :)

jest jakiś sposób na skasowanie life skilla?, przez przypadek wybrałem nie to co chiałem :>

Aaaa to musisz poczekać kawał czasu... w daily reward daja za 100 dni reset skilla.. sam źle wybrałem i płacze teraz. Strasznie polecam tą grę kiedy nie ma już lagów ani lagów w pvp gra się miło. Tylko wbijając lvl 23-24 jest takie coś że brak ci questów (nie chodzi o te za kase na dung) i musisz zrobić dung 2 razy aby dobić. Wszystko da się zdobyć w grze nie potrzeba wydawać kasy. Chętnie z kimś pogram mam 24 lvl mój nick : norrbertoo często siedze na ch.2 bo ch.1 busy zawsze. Powoli można założyć nawet gildie ale są dziwne bo słyszałem ze na low lvl do 10 osób :)

Polecam gorąco

Gra okazała się bardzo dobrą dungeonówką. Ba, osobiście nachodzą mnie myśli, że to chyba najciekawsza tego typu gra w jaką miałem okazję pograć. Jest tylko jedna poważna wada - Spotkanie pewnych rodzajów rare mobków w dungeonie równa się z freezem/crashem gry ( Problem zaczyna się pojawiać około 22+ levela ), o ile w normalnym tytule było by to do przełknięcia, to tutaj freeze bardzo źle się łączy z systemem stresu i sam straciłem z tego powodu bardzo dużo expa.

IGN: Charny

poszukałem i w is da sie kupic reset za 1$.... tylko to z portfela steam leci i tam chyba minimalne doładowanie to 40 zeta ?

charny3 myślę ze niedługo to naprawią i będzie wszystko ok. Miałem takiego freeza i troch smutno było ale miałem pota z daily :P na 20 stresu

Łał, 1/2 dungi do przodu! Najs :D

Ja dzisiaj dobiłem 20 lvl i jeszcze zachowałem potke stres. Jest już jakaś polska gildia ?

Jest "Zakon" ale na TS'ie jak rozmawialiśmy to podobno tam większość dzieciaków jest i odchodzą od nich ludzie:)

Z tego co ja wiem, to chyba jeszcze nie ma (moze jest nie bylem wieczorem na ts).

dziwne z tymi freezami na dungach ja już mam wbite 26lvl i nie miałęm żadnego freeza w trakcie gry :P

@LEMAN

dopiero gre wydali, jakby tak gonili z contentem to by było przesłitaśnie, ale wątpie żeby tak się stało :D nie grałem chyba w gre w której nowy content był dodawany przed wbiciem max lvlu na aktualnym contencie. :P

Wiadomo już kiedy dodadzą Thiefa?

Nie wiadomo ;P

Ktoś mnie oświeci po co w tej grze dla warriora istnieje 2h miecz? Pytam, bo każda 2h axa ma większy atak, a parametry typu crit są takie same.

Ok już na to wpadłem, miecz jest szybszy xD mogłem się domyślić :)

Ktoś mnie oświeci po co w tej grze dla warriora istnieje 2h miecz? Pytam, bo każda 2h axa ma większy atak, a parametry typu crit są takie same.Ok już na to wpadłem, miecz jest szybszy xD mogłem się domyślić

Też inne skille są .

poszukałem i w is da sie kupic reset za 1$.... tylko to z portfela steam leci i tam chyba minimalne doładowanie to 40 zeta ?

5€

to jak z tym PvP? jest ping w okolicach 50?

No ja tam lagów nie mam na pvp.