Mozesz wyslac im ticketa. W innych grach zwacali boosty za niezaplanowane konserwacje.
Ps. Macie juz tsa?
DarkBlood Online
Dlaczego o 6 stamina mi sie nie resetowała?
Dlaczego o 6 stamina mi sie nie resetowała?
bo sie resetuje o 15
dobra, ja 20 wbiłem, 2nd classe zrobiłem, kasy coś mam, więc pawusiowy jak coś to pisz do mnie w grze i niewiem czy ktoś ma jeszcze 20 lvl to można dzisiaj tą gildie założyć!
@EDIT ma ktoś może jakas stronke, żeby można było zobaczyć sobie jakieś buildy czy coś? bo szukałem tego w necie, ale nigdzie nie ma, nie chciałbym skopać sobie buildu, aleee jak się nic nie znajdzie to będę musiał się pogłowić.
@EDIT 2 jak naprawde nie ma TS'a to kurcze mogę zakupić za 2 złote kanal i dziekuje, majatek to nie jest
Dostałeś reset skilli po wyborze klasy na 20 lvlu?
wie ktoś jak wyłączyć cienie w tej grze bo mam ścinki
tak, zresetowały mi sie wszystkie skille po zrobieniu questa na 2 klase.
Jeśli jest już gildia zrobiona to chętnie się dołączę, jeśli nie to pomogę zrobić. Mój nick Koliran.
Mój nick: Lulex
Dodajcie do znajomych i gildii.
To macie ten server czy nie?
EDIT:
TS: pompaspeak.pl
Pokój 40
Nazwa: DarkBlood Online
Super gierka
Nick w grze: viper123
Zapraszać Nick Azi
Pokój 40
haslo: mmorpg
http://steamcommunity.com/groups/DarkBloodPolska
A ja zapraszam tu w celu lepszej organizacji i wszystkiego.
wie ktoś jak wyłączyć cienie w tej grze bo mam ochotę pograć a zacina mi się przy większej ilości moobów
Spróbuj w ustawieniach pomieszać.. w trakcie gry staraj się wyłączyc zbędne programy takie jak gg, origin i powinno dać efekt:)
_____________________________________________________________________________________________________
Zapraszam wszystkich na TS'a DarkBlood'a
Pokój 40
haslo: mmorpg
jest już jakaś polska gildia ? dziś pewnie dobije 20
I jak wam się podoba gra? na chwile obecną macie coś do powiedzenia na jej temat?
I jak wam się podoba gra? na chwile obecną macie coś do powiedzenia na jej temat?
Jak lubisz HnS i naparzanie guzików to powinno ci się spodobać bo gra wydaje się prosta ale niestety ciężko się z tym zgodzić w 100%. Trochę odmóżdża .
jak dla mnie spoko gierka, ma wszystko to, co mają klasyczne gry mmo tylko, że jest 2d a nie 3d, mam wrażenie, że im większy lvl wbijam tym robi się coraz ciekawsza, więcej skilli i więcej możliwości jak profesje, crafting, coraz to fajniejsze itemki dropią - mi się podoba. Jest już jedna polska gildia nazywa się ZAKON, ale sądzać po opinii ludzi którzy od niej odeszli nie jestem pewien czy jest dobra, możliwe, że dzisiaj powstanie druga polska gildia, zobaczmy, zachęcam do grania i jak coś to pisać na pw w grze.
Pozdrawiam.