DarkBlood Online

Kto to Kłesza?

DN nie jest twoj tylko Shanady Games. Jesli chodzi o temat to na bank cos zmienia. Stamina zniknie lub zwieksza limit.

@BloodLad, skąd takie przypuszczenia, że zwiększą lub usuną stress system?

Chwilę serwer działał i znów nie mogę się połączyć, też tak macie?

No nie działa, piękny początek ;(

Bo nexon to dosc dobra firma i szybko naprawia bledy. Jesli chodzi o czeste disconnecty to oznaka przeciazenia serwera. Na bank nie przypuszczali ze taki hype bedzie. Spokojnie ogarna to wszystko, a ze wykruszy sie paru hejterow to nawet lepiej. Jedno pytanie bo teraz w pracy jestem. Jaki ping macie? Bo to wazne.

35:)

Moim zdaniem system staminy powinien być właśnie skonstruowany w taki sposób jak we wspomnianym Dragon Nest czy chociażby Elswordzie, gdzie specjalne eliksiry możemy zdobyć bez wydawania grosza lub się trochę nim wspomóc :) Z mojej gry także wyjdzie wielkie zero, bo są wakacje i nie mam najmniejszej ochoty łapać stresu, gdy pasek staminy mi się skończy, a ochota na granie pozostanie. Dziękuję i tylko pogratulować twórcom tej pięknej i niezawodnej polityki w tej grze.

To zapraszam do grania w Dragon Nest w takim razie, zamiast w Płać albo Wypad Online.

Tam ograniczeń nie ma, wszystko jest idealnie rozplanowane. W przeciwieństwie do DBO. Twórcy powinni się sporo nauczyć przed wypuszczeniem gry na rynek.

Nawet, jeśli coś zmienią - i tak pewnie głównym założeniem będzie wyssanie jak największej ilości kasy. Pokazali to już na SAMIUTKIM STARCIE, zanim gra ruszyła na dobre.

No to wypad grać w Dragon Nesta :) takie packi są w każdej grze na steamie:)

Dn mam lvl cap i nie ma co robic. Pvp nie bd bil bez konca.Ja bede cierpliwy bo DBO to gra ktora ma duzy potencjal. Kto nie wierzy to dolaczyc do nrb-a.

a tu nie ma lvl capa?

Właśnie ktoś kto już grał w DBO, mógłby mi przybliżyć jak wszystko wygląda ze umiejętnościami i klasami? :D

Gra już działa ?

Jest tak duża ilość chętnych, że serwery są przeciążone :D Kilka minut temu udalo mi się wbić, testowo wyszedłem i chciałem ponownie się zalogować i 'Cannot to server".

Pewnie za kilka h już będzie ok, tylko ta stamina..

Z ich fejsbuczka, dodane 50 min temu;

Hello everyone,We are very sorry to you inform that Dark Blood Online will be under temporary maintenance to address ‘Connection Error’ that some players are experiencing. Maintenance will start at 2:45 AM PDT and it's expected to take a couple of hours.Thank you for your patience.- Team Dark Blood Online

Gdyby nie stamina to byłby to hit, ale jak zwykle coś musi iść nie po mojej myśli :D

Heh akurat wroce z pracy to gra ruszy hehe na dodatek spalem o 1 w nocy. Wiec same profity :-P Wyspalem sie i zarobilem a i tak zaczne bez duzej straty do innych.

Mysle ze stamina jest zbugowana bo na wersji Outsparka do 4-5 sie gralo.

Z tą całą staminą zobaczy się jak będzie :) Zawsze mogli coś zmienić, a może dodać. Czas w grze pokaże :P

Kto mi powie jakie są klasy w tej grze? :D I na co się dzielą? :D

@AdiNpl; standard, meele dd, ranged dd, magic dd, tank

http://feature.mmosite.com/darkblood/class.shtml

Dziękować :D

jaki jest max lvl do wbicia?