DarkBlood Online

No dokladnie TS by sie przydal ;d

Nick: Turson jakby ktoś teraz dopiero chciał zrobić pierwszego dunga to mogę poczekać :)

Btw:Zapraszam na team speaka 3 178.217.184.133 pokój numer 276 hasło mmorpg :)

wie ktoś może jak tu z buildami jest w tej grze? czy punkty moge rozdawac jak chce i starczy mi na wszystko, czy musze uważać jak rozdaje?

Czy miał ktoś z Was problem z uruchomieniem gry tzn. po zainstalowaniu wyskakuje mi błąd, że brakuje pliku wykonywalnego po za tym jak ściągam dbo to nod mi wykrywa wirusa o.O

Ujmę to tak, gra jest epicka :D Wciąga strasznie :D

wie ktoś może jak tu z buildami jest w tej grze? czy punkty moge rozdawac jak chce i starczy mi na wszystko, czy musze uważać jak rozdaje?

Rozdawaj jak chcesz bo chyba miedzy 20, a 30 lvlem jest reset skili.

@Wagon dzieki!

co do wypowiedzi wyzej na temat wirusa w grze, moj kaspersky nic nie wykrył a w rankingach na 1szych miejsach jest wiec. :D

edit: dobrze dla Ciebie, mi sie juz powoli konczy :D

Po przerwie wyzerowało mi staminę/stress.

Każdy w gifcie dostał jakieś tam poty na hp i mane + pot na stamine którego o dziwo nie ma w item shopie O.o

wlasnie patrzyłem kurka na item shop i nie ma tego potka JESZCZE i nie ma nic co przywracało by stamine, wiec moze nie do konca P2W ale mysle ze może się to zmienić :P

Ma ktoś jakiś porządny TS?

Napewno dadzą do item mall'a tą potkę :D

mam jeszcze jedno pytanie, ma ktoś może jakieś sensowne ustawienie na padzie ? nie wiem jak sobie poradzić żebym miał gotowe skille jak na klawiaturze, a nie musiał np naciskać lewo,prawo i A żeby zrobić skill :> bo gra się mega wygodnie na padzie.

Gra już odinstalowana. Gra jest w starym klimacie, wciąga, ale jednocześnie jest strasznie monotonna i ten pasek staminy. Gra dobra, ale zdecydowanie nie dla mnie. Życzę miłej zabawy i wysokich poziomów.

Dobrze mi się zdaję, że najgorszą klasą jest hunter albo raczej najcięższą i gdzie jest ten pasek staminy, bo nie widzę go.

ja tam hunterem robie co mi sie podoba na dungach :D a pasek stressu masz nad paskiem expa :) taki zielony.

Wytłumaczycie mi o co biega z tym niby ograniczeniem dungowym? bo nie mam jak pograć przez robote teraz, a strasznie mnie to gryzie... czegoś takiego nie było wcześniej.

Wytłumaczycie mi o co biega z tym niby ograniczeniem dungowym? bo nie mam jak pograć przez robote teraz, a strasznie mnie to gryzie... czegoś takiego nie było wcześniej.

w wielu takich instancjonówkach to stosują, to samo jest w Dragon Nest i to samo bylo W HOTO ( jak ktos gral) po prostu im wiecej robisz dungów to tracisz takie jakby punkty energii, w tej grze są to punkty STRESSU i jak Ci sie wszystkie skończą to musisz czekać do 6 rano na reset i od nowa masz ileś tam punktów i jak je wykorzystasz, to musisz czekać na reset. Punktów masz gdzieś na około 2,3h jak będziesz tak konkretnie insty bił, potem możesz dalej grać, robić pvp, nie wiem ulepszać sobie EQ, siedzieć na AH, areny itp, ale nie możesz już wejść do żadnego dunga póki nie zresetują Ci się te punkty.

@sivus ja w ogole nie moge zadnego skilla uzyc na padzie xboxowym

od outspark to chyba dzialalo

Kurde nie było tego i troche mi to psuje zabawe już teraz...