DarkBlood Online

@sivus ja w ogole nie moge zadnego skilla uzyc na padzie xboxowymod outspark to chyba dzialalo

no ja normalnie moge skilli uzywac, ale tak jak jest na skillu napisane np analog lewo prawo dol i X i robi mi skilla, ale na klawiaturze nie musisz tak uzywac bo wystarczy ze nacisniesz D,F czy G i bez strzałek wchodzi :P

Kurde nie było tego i troche mi to psuje zabawe już teraz...

noo być może to zmienią, bo jest multum tematów o tym na forum, żeby to zmienić albo chociaż wydłużyć, także zobaczymy.

narazie gra sie z dwie godzinki bez spiny, jakby wydluzyli do 4 bylby luzik

@edit jak sie lowi ryby to mozna robic z tych ryb potion staminy

druga rzecz to ja odpadam. zagrajcie sobie z kims duela, to jest tak zalagowane ze nie da sie grac.

teleportowanie co chwla, delay kilkosekundowy, bieda

A no i pełno polaków biedaków cebulaków

Czy wy też macie problem ze znalezieniem party ? Pomimo tego, że jest tam kilka pt do wyboru nigdy nikt mnie nie wybiera już nie raz rozesłałem swoje propozycje do wszystkich i zero odzewu porażka jakaś i jak tu grać z innymi ?

ja grałem normalnie w party i elegancko sie ciupie :D

bo to polska cebula, dlatego nikt ani w duelach nie bierze udziału ani party

rezygnuje z gry, jak ktos wbije 30 lvl moze napisac czy areny tez takie zalagowane

A komuś jeszcze gra freezuje w głowym menu, jak jest exit/intro, z prawej strony w górnym rogu mam niby server a i tak nie mogę nic tam zrobić, ani registera ani zaloguj?

Nick: Howard. Jak się łowi te ryby?

musisz zrobic misje dla tej babki i potem podchodzisz do wody naciskasz SPacje wbijasz przynete i lecisz.

Serio stoje 10 min i szukam party klikam po wszystkich i nic...

Ogarnął ktos do tego czasu TS, na którym siedzi sporo graczy ? :D

Po wbiciu dzisiaj 14 lvla mogę nieco powiedzieć o gierce. Nie jest to na pewno jakiś mega hit. Po dzisiejszym graniu stwierdzam, że stamina nie przeszkadza mi jakoś za bardzo bo i tak nie byłbym w stanie spędzić w tej grze dłużej niż te +/- 2h dziennie. Nie jest to też na pewno crap. Ot przyzwoicie zrealizowany side scroller/h'n's utrzymany w ciekawym klimacie. Jeśli gierka będzie zarządzana lepiej niż przy pierwszym podejściu i nexon starym zwyczajem nie pójdzie w p2w to powinna utrzymać przy sobie pewną grupę graczy. Sam będę chciał dobić do joba żeby zobaczyć jak to dalej wygląda.

Tym co mało te 2h, to polecam grę na 2 postacie :D Bardzo ciekawie gra się magiem, trzeba troche zręczności w porównaniu do woja ;P

no ja mam 14 lvl wbity na hunterze, zaraz bede miał 14stke knighta i pewnie pojde jakis film ogladac i spac :D jutro mam dzien zawalony to akuratnie dobije lvle i ciul :D

edit: jakby ktoś chcial w grze pogadać czy coś to nick mam Sivus, a teraz gram Knightem to Sivuska :D pozdrawiam.

Ja narazie pasuje. Samemu grac sie niechce. Skminta jakiegos tsa jak sie da.

Właśnie, nie ma ktoś serwera? ;D

Checie ts'a?

Łapcie: 193.33.177.23:10156

Mój ts. Ważny jeszcze 5 dni. Jak będzie zainteresowanie nim to przedłużę go :)

noc nic kurka, 2 postacie wbite, nie ma co robić :D rybek sie coś połowiło, trzeba czekać do 15 żeby znowu sobie pograć, prawdopodobnie będzie to dla mnie trochę uciążliwe, na Knightcie udało mi się wbić tylko 10 lvl pewnie dlatego, że na hunterze miałem książe z gifta od teamu i dlatego udało mi się wbić 14, teraz bedzie pewnie szło jakies 2,3 lvle dziennie :D

No to ladnie. Jak stamina bedzie sie az tak wysysac to gra padnie szybciej, niz dawne Divine Souls gdzie staminy starczalo na 5-7 dungow dziennie.

Stamina zostalo chyba po to stworzona zeby odstraszyc dzieci majace wakacje i siedzace przed komputerami 24/7 , w 3-4 dni wbija sie 30 lvl , niektorzy nawet potrafia w 2 niestety to nie ja :/

po 30 lvl stamina juz ci nie jest potrzebna i jej nie dostrzegasz praktycznie , poniewaz musial bys grac z 8h zeby ja cała stracic.

Jedyna wada tej gry jest słaba komunikacja z innymi osobami , dlatego trzeba by było stworzyc GUILD oraz zgadac sie na ts'ie to chyba tyle z mojej strony

W razie problemów lub wspólnej rozgrywki pisać

Nick w grze : HanSolo

Jesli ktos ma problem z odpaleniem gry, a mianowicie z plikiem wykonalnym to mam rozwiazanie. Wystarczy skopiowac z dzialajacej wersji plik darkblood.exe i wkleic do glownego folderu. Enjoy:D

Faktycxnie na razie Nexon daje d*py za przeproszeniem. Czesc dostala paczki na mejla czesc nie... Reset stamin to tez blad. Teraz 18-20lvle biegaja a poszkodowani hejtuja gre bo tylko 10wbili bo giftu nie dostali. Eh zobaczymy co bedzie dalej.

Nie polecam huntera i maga bo znudzi sie wam gra na wyzszych lvlach no chyba ze jestescie wytrwali. Postacie bardzo trudne i papierowe.

Przyklad. Hunterem wbilem 9lv w 2h zas warkiem prawie 11lv w 29minut z zegarkiem w reku. Czyli wiekszy styl i demolka oraz dps w rezultacie wiecej expa i wyzszy lvl.