[Darkfall Unholy Wars] Immortal Fragers

Immortal Fragers - DF:UW

Jako gildia Immortal Fragers planujemy powrót do Darkfall:Unholy Wars po przerwie związanej z wypaleniem materiału i ogólnie niską populacją serwera, która nastąpiła po około dwóch latach gry. Jesteśmy klanem grającym głównie small scale pvp. Nasi obecni członkowie są z reguły na poziomie ponad przeciętnym jeśli chodzi o pvp i tego też oczekujemy od osób zainteresowanych. Postanowiliśmy postawić na mocną, małą grupę zgranych ludzi a z czasem stworzenie/ dołączenie do sojuszu. Nasz cel to posiadać około 20-40 członków na DF:UW. Jest to najbardziej optymalna liczba ludzi aby dobrze się bawić, móc uciułać jakiś hamlet i stworzyć coś, czego w dużych gildiach nie jest się w stanie, czyli dobrą zgraną grupę ludzi.

Oferujemy kupę dobrej zabawy w prześmiewczym gronie, silną grupę i to uczucie gdy wiesz że na kumplach możesz polegać.

Poszukujemy graczy chętnych do gry najlepiej z przeszłością w grach typu fps i ogólnym rozgarnięciem. Do komunikacji używamy Teamspeak3, a mikrofon jest oczywiście niezbędnikiem. Pamiętaj, my też chcemy móc na Tobie polegać! Każde podanie będzie rozpatrywane indywidualnie a czas próbny przed definitywnym przyjęciem lub odrzuceniem kandydata będzie oscylował w okolicy miesiąca. Potencjalne kandydatury proszę zgłaszać na naszej stronie.

Oryginalny post: http://forums.darkfa...ad.php?t=327570

WWW: http://i-f.enjin.com

Hmm i like it... mam jedno pytanie czy ta gra jest f2p ?

Nie.

A możesz podać może wiecej informacji o tym ? Ponieważ szukam i szukam i nie mogę znaleźć czy jest to p2p czy b2p i gdzie to moge kupic?

Darkfall jest p2p...

A co to za kropeczki za słowem p2p? To że jest płatna nie przekreśla jej wręcz odwrotnie świadczy, że należy do elity. :rolleyes: Oczywiście wyłączając WoW-a i podobne. ;) Nie no żartuje i nie chce hejtować. Ale po filmikach jakie wypuściło Aventurine wygląda na to, że druga cześć DF będzie... ach z resztą zobaczymy po relase.

W każdym razie ja zamierzam grać, ale raczej ze składem z którym grałem wcześniej. Ale jakby coś się miało zmieniać to w grze zawsze można się znaleźć.

*Jest to gra p2p

*Full loot, czyli zamiast farmić moby możesz farmić ludzi co je biją ;] Ale działa to w dwie strony

*Największa mapa ze znanych mi gier z open world pvp

*Oblężenia miast + bitwy morskie

*System celowania jak w shooterach

*Wojny clanowe na wielką skale o miasta / spoty i wszystko co ma w grze jakąś wartość

I wiele, wiele więcej ;p Jak macie jakieś konkretne pytania to walcie

Parę linków

http://darkfallonline.com/uw/

http://www.eu.darkfa...com/default.php

http://www.darkfallo...om/blog/?p=3335

http://www.youtube.c...e?feature=watch

Będzie to gra w wersji 2.0 więc nie wszystko co znajdziecie na filmikach o darkfallu jest teraz takie samo.

A co to za kropeczki za słowem p2p? To że jest płatna nie przekreśla jej wręcz odwrotnie świadczy, że należy do elity. Oczywiście wyłączając WoW-a i podobne. Nie no żartuje i nie chce hejtować. Ale po filmikach jakie wypuściło Aventurine wygląda na to, że druga cześć DF będzie... ach z resztą zobaczymy po relase.

1313178415025.jpg

Chyba spina miesiąca.

Ps: ...

warn_ico.png
Offtop. Zgodnie z ilością warnów zawieszenie konta na 24h. -Revolutio

Hehe wiedziałem, że tak to będzie wyglądać. Powiem tylko, że pisałem to żartobliwie. :P

Filmik pokazujący w małym stopniu jak będzie wyglądał comba - graja devsi więc jest trochę bida.

Za dużo nie pokazali - ale mniej więcej widać czym będzie się różnić dfo 1.0 od 2.0

Wygląda całkiem, całkiem :D Gdyby tylko co chwila nie zmieniali tej kamery, bo to wkurzało... Wiadomo, czy 7-dniowy trial zostanie?

Małe szanse na trial, nie ze względu na to, że developerzy są skąpi czy cuś tylko gracze wykorzystywali postacie trailowe czesto do oszukiwania.

Można było robić sporo myków z takim altem na trailu, np zostawiać go na wejściu do dungeona jako scouta z jakimś słaby sprzętem na sobie, żeby ktoś się pokusił i go zabił zamiast wejść twojemu mainowi z lootem na plecy.

Gra sandboxowa full loot a wyobraźnia graczy nie zna granic więc korzystali na masę z triali xD

Wygląda całkiem, całkiem Gdyby tylko co chwila nie zmieniali tej kamery, bo to wkurzało... Wiadomo, czy 7-dniowy trial zostanie?

No tak to jest troche wkurzające w tym filmiku, ale co za dużo to nie zdrowo więc nie pokażą zbyt wiele. Ja się martwię, że mi komputer gry nie pociągnie bo jakoś z wymianą gratów mi nie idzie...

haha premiera przełożona na 12/12/12. Po prostu mistrzowie marketing - 0 reklam i jeszcze opóźnienie premiery.

A już się bałem że to nie ta sama firma robi tą grę, teraz mogę spać spokojnie xD Jedna z lepszych gier w jakie grałem i najgorsza ekipa od marketingu z jaką się spotkałem.

Rekrutacja przedłużona do 12/12 ze względu na nową datę premiery. Zmieniamy podejście też co do ograniczonej rekrutacji - obecnie mamy około ~32 osoby i możemy jeszcze kilka przyjąć.

Całkiem ładnie zrobiony filmik ingame z dfo1:

[media=]

A to już z 2.0 jedna z 4 ról warriora:

Nowy interface:

Cześć :) Ta gra to tylko PvP czy jest tam także trochę PvE, jakieś questy itd ? z góry dzięki za odpowiedź

Edit. a i jeszcze jedno, ile kosztowała wersja 1.0?

Jest oczywiście PvE. Ale tylko w open world i podczas robienia pve każdy może ciebie zaatakować. Są bosy które trzeba bić gildiowo: smoki/demony/dinozaury itd i np krakena zabija się ze statku.

[media=]

Podczas bicia demona z tego co pamiętam 10 osób go zabijało a jakoś 30 broniło te 10 przed wrogimi gildiami. Typ gra na low detalach dlatego jakoś słabo to wygląda.

Questów jest sporo, ale nie trzeba ich robić żeby grać w tą grę - ja osobiście zrobiłem duża część i moim zadnie są spoko, jest spory crafting jak ktoś lubi - niektórzy grali w tą grę nie rozwijając się pvp a tylko handlując i się bogacąc na masę. Gra kosztowała 50 euro ale 2.0 będzie kosztowało 29 euro.

Cześć Ta gra to tylko PvP

Tak, to tylko PvP. W jedynce najlepszą cechą tej gry było PvP. Oczywiście, tak jak powiedział kolega wyżej. były jakieś bosy, ale ogólną ideą tej gry jest, i mam nadzieję, że będzie tak też w DF:UW, walka między graczami. Sprzęt zdobywałeś od innych graczy, a potem sam to komuś oddawałeś w grobiku. To jest piękno tej gry. Ten dreszczyk emocji za każdym razem, Ahh najlepsza gra. Oby tego za bardzo nie zmienili.

Sztuką nie jest zabić boss, sztuką jest donieś loot z tego bossa do banku xD Ale z tego co pisali mają w 2.0 dodać dużo więcej bossów a mechaniki niektórych były naprawdę spoko.

Ogólnie pve na poziomie zwykłych mobków samo w sobie jest wyzwaniem - to jest jedna z nie wielu gier w której grind sprawiał mi przyjemność i ta adrenalinka jak usłyszałeś, że ktoś się do ciebie skrada xD

Ale jak kolega wyżej zauważył nie ma pve bez pvp - każdy musi walczyć o swoje w tej grze. Mają być jakieś noob zony ale na nich za dużo się nie ugra , to tylko coś na pierwszy tydzień gry dla nowych.