Darkfall Unholy Wars

Bardziej takie pytanie niż temat gildii, czy ktoś w ogóle z forum gra i ma ochotę na jakieś wspólne gankfesty. :] ?

Jeżeli tak to dajcie znać w temacie.

Jestem raczej newbem zaczełem swoją przygodę z df stosunkowo niedawno.

Co to Darkfall Unholy Wars w skrócie? p2p mmo z open world pvp + full loot + rozbudowany crafting + elementy sandboxowe (budowanie swojego statku, domku etc.)

to ty prowadziles gildie w Allods pl? White Rose czy jakos tak?? co wgl z ta gildia sie stalo istnieje jeszcze?

Tak prowadziłem, byliśmy 3 najsilniejszą gildią na serwerze, moją przygode z Allodsami zakończyłem już ładnych "kilka" miesięcy temu. Przed odejściem przekazałem gildie jednemu z oficerów, nie mam pojęcia jak to się tam kręci.

Temat jest o Darkfallu, i właściwie jego celem nie jest jak narazie stworzenie gildii, ale znalezienie na forum kogokolwiek, kto w ogóle gra w Darkfalla. ;]

Bardziej takie pytanie niż temat gildii, czy ktoś w ogóle z forum gra i ma ochotę na jakieś wspólne gankfesty. :] ?

Jeżeli tak to dajcie znać w temacie.

Jestem raczej newbem zaczełem swoją przygodę z df stosunkowo niedawno.

Co to Darkfall Unholy Wars w skrócie? p2p mmo z open world pvp + full loot + rozbudowany crafting + elementy sandboxowe (budowanie swojego statku, domku etc.)