Czy może mi ktoś więcej powiedzieć o grze Darkfall
Darkfall?
I tu wychodzi na jaw ze pewne osobniki poprostu nie wiedza jak kozystac z internetu ehhh
oj, zeby powstal jakis server RPG do darkfall...albo nie, lepiej nie, bo sie jakims nalogowcem stane :X
Chyba nie ma szans żeby ta gra była F2P. Przynajmniej przy pierwszej gwiazdce to będzie moje życzenie ;]
i dobrze, bo gry f2p sa zazwyczaj znacznie slabsze:). wole troche placic, ale miec dobra gre.
Za DarkFalla z checia zaplace te 50zł na miech
o ile bedzie dobry..: filmiki filmikami, ale jak sie w to gra ? ;f
Klawiatura i myszka? Bedzie widok FPP i TPP. Ogolnie bedzie chodzic o to ze nie bedzie tam lvlowania, skillowania itp. Gracz sam bedzie decydowal co chce robic i jak chce to robic... oczywiscie chwytajac sie za spelle a uzywajac ciezkiego armora natrafimy na powazne ograniczenia szybkosciowe zwiazane z czarami
. ALe to juz chyba wam mowi czysta logika nie?
Jak juz bedzie ta polowa 2009 i bedzie gra zakupuje abonament i mysle o piractwie na morzu
MUHAHAHAHA
ano, mnie piractwo tez jara. fajna sprawa...takie rabunki biednych, bezpbronnych :F. ta gra, moze byc genialna..wystraczy, ze zrealizowane bedzie to, o czym mowia. zeby nie bylo tak, jak z STALKER. pierw , mial abyc gra genialna, a potem , wyszedl zwyly fps z elementami rpg. wiadomo, co innego zapowiediz, a co innego sama gra.
Czy może mi ktoś więcej powiedzieć o grze Darkfall