Doszly mnie słuchy, że Darkfall ruszył całkiem niedawno. Grał ktos już?
Darkfall
Kilkunastu moich znajomych.
Gdzie można kupić tą grę ?
Gdzie można kupić tą grę ?
właśnie jak można zagrać?
Nowe konta sprzedawane są codziennie. Informacje o godzinach otwarcia sklepu pojawiają sie na oficjalnym forum Darkfall Online w sekcji News.
Niestety DarkFall ma spooro problemow.
1 z nich jest ciagle oczekiwanie na nowe dostawy kodow do aktywacji gry.
2 spore lagi na serverach jak i spore kolejki by sie dostac na server
3 gra samienia sie w Metina... hakerzy szybko zlamali wrecz zalosnie zabespieczony kod gry(brawo dla Grekow ktorzy nawet nie potrafia dobrze zabespieczyc gry) i becnie biega na servie okolo 25% cheaterow na speed hackach, inmortal mode itp. Co najgorsze... jak narazie lista zbanowanych ludzi siega okolo 40 osob gdzie moj koles dziennie widzi okolo 30 cheaterow:)
Na ustabilizowanie DarkFalla bedzie trzeba troche poczekac
Niestety DarkFall ma spooro problemow.1 z nich jest ciagle oczekiwanie na nowe dostawy kodow do aktywacji gry. 2 spore lagi na serverach jak i spore kolejki by sie dostac na server3 gra samienia sie w Metina... hakerzy szybko zlamali wrecz zalosnie zabespieczony[zabezpieczony] kod gry(brawo dla Grekow ktorzy nawet nie potrafia dobrze zabespieczyc gry[zabezpieczony]) i becnie biega na servie okolo 25% cheaterow na speed hackach, inmortal mode itp. Co najgorsze... jak narazie lista zbanowanych ludzi siega okolo 40 osob gdzie moj koles dziennie widzi okolo 30 cheaterow:)Na ustabilizowanie DarkFalla bedzie trzeba troche poczekac
Do jakiego metina porównujesz Darkfalla? Jeśli do PL i innych zagranicznych `szitów` co do hacków to tak, ale jedynie możemy skreślic metin2 US, tam hacka nie spotkałem
Tak pozatym, kolejna gra to kolejna kopia(nie grałem, więc nie wiem czy napewno, ale.. ), robią gry podobne jak WoW,L2 a Metin2 nie jest żadną kopią, bynajmniej nie spotkałem, jest jedyna w swoim rodzaju jak Cabal Online.
Pozatym... masz zaznaczone na czerwono, wiesz, jak to razi w oczy, ała ..moje oczy..
AŁA!!!! Boli.. xdd
Tak pozatym, kolejna gra to kolejna kopia(nie grałem
Brawo. Akurat Darkfall jest innowacyjny. Popatrz na filmiki youtube:)
Milo Spawn ze przyznajesz wreszcie, ze rzeczywiscie gra zostala juz wydana.
1. Juz nie ma problemu z kolejkami
2. PODOBNO, zaznaczam PODOBNO sklep ruszy 1 Kwietnia, jesli nie jest to zarcik prima aprilisowy.
3. Speedhack to niestety jest narazie spory problem, ale nie przesadzajmy ze 25% serwera z niego korzysta.
Milo Spawn ze przyznajesz wreszcie, ze rzeczywiscie gra zostala juz wydana.1. Juz nie ma problemu z kolejkami2. PODOBNO, zaznaczam PODOBNO sklep ruszy 1 Kwietnia, jesli nie jest to zarcik prima aprilisowy.3. Speedhack to niestety jest narazie spory problem, ale nie przesadzajmy ze 25% serwera z niego korzysta.
Znaczy wiesz jak idziesz po miescie i co 5 min jakis koles przebiega z predkoscia swiatla . I fakt Speed Hack to nie jedyny problem... gorszy jest inmortal hack
. Koles se sam klepie bossa
. DarkFall Team mowi ze pracuja nad tym.. ale jak narazie cos im nie idzie. Bo nawet jak maja dowody w screenyach nic to nie daje. Bo po sprawdzeniu skryptow nic sie tam nie dzieje..... A ja tak nazekalem na PunkBustera w Crysis
Doszly mnie słuchy, że Darkfall ruszył całkiem niedawno. Grał ktos już?