Darkfall

Doszly mnie słuchy, że Darkfall ruszył całkiem niedawno. Grał ktos już?

Kilkunastu moich znajomych.

Gdzie można kupić tą grę ?

Gdzie można kupić tą grę ?

właśnie jak można zagrać?

Nowe konta sprzedawane są codziennie. Informacje o godzinach otwarcia sklepu pojawiają sie na oficjalnym forum Darkfall Online w sekcji News.

Niestety DarkFall ma spooro problemow.

1 z nich jest ciagle oczekiwanie na nowe dostawy kodow do aktywacji gry.

2 spore lagi na serverach jak i spore kolejki by sie dostac na server

3 gra samienia sie w Metina... hakerzy szybko zlamali wrecz zalosnie zabespieczony kod gry(brawo dla Grekow ktorzy nawet nie potrafia dobrze zabespieczyc gry) i becnie biega na servie okolo 25% cheaterow na speed hackach, inmortal mode itp. Co najgorsze... jak narazie lista zbanowanych ludzi siega okolo 40 osob :) gdzie moj koles dziennie widzi okolo 30 cheaterow:)

Na ustabilizowanie DarkFalla bedzie trzeba troche poczekac :)

Niestety DarkFall ma spooro problemow.1 z nich jest ciagle oczekiwanie na nowe dostawy kodow do aktywacji gry. 2 spore lagi na serverach jak i spore kolejki by sie dostac na server3 gra samienia sie w Metina... hakerzy szybko zlamali wrecz zalosnie zabespieczony[zabezpieczony] kod gry(brawo dla Grekow ktorzy nawet nie potrafia dobrze zabespieczyc gry[zabezpieczony]) i becnie biega na servie okolo 25% cheaterow na speed hackach, inmortal mode itp. Co najgorsze... jak narazie lista zbanowanych ludzi siega okolo 40 osob gdzie moj koles dziennie widzi okolo 30 cheaterow:)Na ustabilizowanie DarkFalla bedzie trzeba troche poczekac

Do jakiego metina porównujesz Darkfalla? Jeśli do PL i innych zagranicznych `szitów` co do hacków to tak, ale jedynie możemy skreślic metin2 US, tam hacka nie spotkałem ;)

Tak pozatym, kolejna gra to kolejna kopia(nie grałem, więc nie wiem czy napewno, ale.. ), robią gry podobne jak WoW,L2 a Metin2 nie jest żadną kopią, bynajmniej nie spotkałem, jest jedyna w swoim rodzaju jak Cabal Online.

Pozatym... masz zaznaczone na czerwono, wiesz, jak to razi w oczy, ała ..moje oczy..

AŁA!!!! Boli.. xdd

Tak pozatym, kolejna gra to kolejna kopia(nie grałem

Brawo. Akurat Darkfall jest innowacyjny. Popatrz na filmiki youtube:)

Milo Spawn ze przyznajesz wreszcie, ze rzeczywiscie gra zostala juz wydana.

1. Juz nie ma problemu z kolejkami

2. PODOBNO, zaznaczam PODOBNO sklep ruszy 1 Kwietnia, jesli nie jest to zarcik prima aprilisowy.

3. Speedhack to niestety jest narazie spory problem, ale nie przesadzajmy ze 25% serwera z niego korzysta.

Milo Spawn ze przyznajesz wreszcie, ze rzeczywiscie gra zostala juz wydana.1. Juz nie ma problemu z kolejkami2. PODOBNO, zaznaczam PODOBNO sklep ruszy 1 Kwietnia, jesli nie jest to zarcik prima aprilisowy.3. Speedhack to niestety jest narazie spory problem, ale nie przesadzajmy ze 25% serwera z niego korzysta.

Znaczy wiesz jak idziesz po miescie i co 5 min jakis koles przebiega z predkoscia swiatla :). I fakt Speed Hack to nie jedyny problem... gorszy jest inmortal hack :). Koles se sam klepie bossa :). DarkFall Team mowi ze pracuja nad tym.. ale jak narazie cos im nie idzie. Bo nawet jak maja dowody w screenyach nic to nie daje. Bo po sprawdzeniu skryptow nic sie tam nie dzieje..... A ja tak nazekalem na PunkBustera w Crysis :P

Doszly mnie słuchy, że Darkfall ruszył całkiem niedawno. Grał ktos już?