Darkness 2 malo drastyczne

Witam.

Mam pytanie dotyczace gry the darkness 2 na ps3 limitowana edycja. Zanim zakupilem pelna wersje zagralem w demo i wszytko ok (rozrywanie postaci itd) po zainstalowaniu pelnej wersji tego nie ma? czy jest to jakas wersja ocenzurowana (gra jest z niemiec) czy trzbea cos odblokowac w opcjach chociaz probowalem i nic czy ta drastycznosc odblokuje sie podczas gry... czy ktos sie spotkal z podobna sytuacja. jestem amatorem jezeli chodzi o ps3 i fora :) wiec prosze o wyrozumialosc.

Z tego co mi wiadomo, gry z niemiec są dosyć mocno ocenzurowane.

ja np na kompie pobierałem jakiś tam dodatek gore ale jak jest na ps 3 to nie wiem , może popatrz czy są jakieś takie dodatki na psa

Z tego co mi wiadomo, gry z niemiec są dosyć mocno ocenzurowane.

Miales racje co do tego ze niemieckie gry cenzurowane. oddalem w komis niemiecka kupilem angielska i jest ok tak jak w opisie tak jak w demie. Poprostu nie kupowac tanszej wersji niemieckiej!! pozdrawiam

Witam.

Mam pytanie dotyczace gry the darkness 2 na ps3 limitowana edycja. Zanim zakupilem pelna wersje zagralem w demo i wszytko ok (rozrywanie postaci itd) po zainstalowaniu pelnej wersji tego nie ma? czy jest to jakas wersja ocenzurowana (gra jest z niemiec) czy trzbea cos odblokowac w opcjach chociaz probowalem i nic czy ta drastycznosc odblokuje sie podczas gry... czy ktos sie spotkal z podobna sytuacja. jestem amatorem jezeli chodzi o ps3 i fora :) wiec prosze o wyrozumialosc.