WItam wszystkich serdecznie, jest to mój pierwszy post, chciałbym dowiedzieć się czy są tutaj gracze przeglądarkowej gry Darkorbit, chciałbym dowiedzieć się jak długo gracie w tą grę i czy nie nudzi się wam. Dodatkowo mam pytanie odnośnie realnej waluty, czy trzeba dużo wydać pieniędzy żeby dobrze wystartować?
Darkorbit
Grałem w DO od 2009 i wiele się zmieniło kiedyś gra dawała satysfakcje. Teraz to czyste pay to win ,płacisz BigPoint za itemy lub stosujesz boty inaczej masz nikłe szanse na cokolwiek. Sczerz powiedziawszy nie polecam grania w DO od początku bo za darmo do niczego nie dojdziesz, a jak bedziesz chciał płacić to zmarnujesz kupe kasy na gre której nawet już nie aktualizują.
Grałem, było fajnie, konto sprzedałem. Zwróć uwagę na czasz przeszły i nie próbuj nawet, szkoda kasy. Niestety ponad 90% gier przeglądarkowych jest P2W i nie opłaca się grać, po prostu szkoda pieniędzy. Nie są to jednorazowe wpłaty, takie gry wymagają regularnego 'doładowania' inaczej będziesz w tyle. Studnia bez dna, znajdź lepiej jakąś inną gierkę ^^
WItam wszystkich serdecznie, jest to mój pierwszy post, chciałbym dowiedzieć się czy są tutaj gracze przeglądarkowej gry Darkorbit, chciałbym dowiedzieć się jak długo gracie w tą grę i czy nie nudzi się wam. Dodatkowo mam pytanie odnośnie realnej waluty, czy trzeba dużo wydać pieniędzy żeby dobrze wystartować?