Cześć kupiłem karte GTX 760 w komputronik.pl podobno NVidia rozdaje klucze do gier za taki zakup wie ktoś jak taki zdobyć?
Darmowa gra do GTX 760
Jeżeli dodaje, to jest napisane do jakich gier. Ew. napisz do nich przez maila
Powinieneś w sklepie dostać kod do gry. Tak robią np. w Pro Line do kart graf. z jakiejś serii dodają kartki z kodami od gier.
Siema sam obecnie posiadam GTX 760 jednak przy zakupie również nie dostałem żadnego kodu na grę z tego co mi wiadomo była lub nadal jest to akcja w której brało udział kilka sklepów które po zakupie takowej karty wysyłały na maila lub dodawały do pudełka kod na tą daną grę więc polecam sprawdzić czy sklep w którym ją kupiłeś brał w tym udział i wpierw może napisać do nich a później ewentualnie spróbuj do Nvidii.
http://www.nvidia.pl/object/watch-dogs-pc-game-pl.html#gameContent=3 powinenes dostac kod do tej gry.
sklep mi odpisał dokładnie cos takiego "Proszę w naszej ofercie poszukać kart z opisem nazwa karty + gra np. watch dogs"
co jest chyba bzdurą bo karta nvidi to karta nvidi gtx-a 760 napewno obejmuje promocja a komutronik jakby nie wiedział o co chodzi a jest jednym z tych sklepów które właśnie w tym uczestniczyły
a co do pisania do nvidi to nie wiem jak sie do tego zabrac z tego co wiem to nie maja odziału w polsce
Były wersje z kuponem lub bez kuponu.
Jest uzasadnienie takie,że karta może ma support na taką kartę z danym modelem ale musi także obejmować poszczególne wersję.
Przykład:
GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience za 1037,20 zł(cena internetowa) oraz GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience + kupon na grę Watch Dogs z ceną internetową 1 039,10 złByły wersje z kuponem lub bez kuponu.Jest uzasadnienie takie,że karta może ma support na taką kartę z danym modelem ale musi także obejmować poszczególne wersję.Przykład:GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience za 1037,20 zł(cena internetowa) oraz GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience + kupon na grę Watch Dogs z ceną internetową 1 039,10 zł
a wiesz coś może o tej karcie
GeForce GTX 760 Gigabyte 2GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) GV-N760OC-2GD
a wiesz coś może o tej karcie GeForce GTX 760 Gigabyte 2GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) GV-N760OC-2GD
Jeśli chodzi ci nadal o ofertę do tej karty to:
-Tak,istnieje ten sam model wymieniony przez ciebie z kuponem do watch dogs jak i bez.
Karta może się trochę przegrzewać np. w battlefield 4 lub hardline na ultra bez dobrej jakości chłodzenia ale do gier wg. mnie bardzo dobra,gdyż z niej korzystam.
Cześć kupiłem karte GTX 760 w komputronik.pl podobno NVidia rozdaje klucze do gier za taki zakup wie ktoś jak taki zdobyć?