Darmowa gra do GTX 760

Cześć kupiłem karte GTX 760 w komputronik.pl podobno NVidia rozdaje klucze do gier za taki zakup wie ktoś jak taki zdobyć?

Jeżeli dodaje, to jest napisane do jakich gier. Ew. napisz do nich przez maila

Powinieneś w sklepie dostać kod do gry. Tak robią np. w Pro Line do kart graf. z jakiejś serii dodają kartki z kodami od gier.

Siema sam obecnie posiadam GTX 760 jednak przy zakupie również nie dostałem żadnego kodu na grę z tego co mi wiadomo była lub nadal jest to akcja w której brało udział kilka sklepów które po zakupie takowej karty wysyłały na maila lub dodawały do pudełka kod na tą daną grę więc polecam sprawdzić czy sklep w którym ją kupiłeś brał w tym udział i wpierw może napisać do nich a później ewentualnie spróbuj do Nvidii.

http://www.nvidia.pl/object/watch-dogs-pc-game-pl.html#gameContent=3 powinenes dostac kod do tej gry.

sklep mi odpisał dokładnie cos takiego "Proszę w naszej ofercie poszukać kart z opisem nazwa karty + gra np. watch dogs"

co jest chyba bzdurą bo karta nvidi to karta nvidi gtx-a 760 napewno obejmuje promocja a komutronik jakby nie wiedział o co chodzi a jest jednym z tych sklepów które właśnie w tym uczestniczyły

a co do pisania do nvidi to nie wiem jak sie do tego zabrac z tego co wiem to nie maja odziału w polsce

Były wersje z kuponem lub bez kuponu.

Jest uzasadnienie takie,że karta może ma support na taką kartę z danym modelem ale musi także obejmować poszczególne wersję.

Przykład:

GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience za 1037,20 zł(cena internetowa) oraz GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience + kupon na grę Watch Dogs z ceną internetową 1 039,10 zł
Były wersje z kuponem lub bez kuponu.Jest uzasadnienie takie,że karta może ma support na taką kartę z danym modelem ale musi także obejmować poszczególne wersję.Przykład:GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience za 1037,20 zł(cena internetowa) oraz GeForce GTX 760 OC MSI 4GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) z NVIDIA GeForce Experience + kupon na grę Watch Dogs z ceną internetową 1 039,10 zł

a wiesz coś może o tej karcie

GeForce GTX 760 Gigabyte 2GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) GV-N760OC-2GD

a wiesz coś może o tej karcie GeForce GTX 760 Gigabyte 2GB 2xDVI&HDMI&DP (PCI-E) GV-N760OC-2GD

Jeśli chodzi ci nadal o ofertę do tej karty to:

-Tak,istnieje ten sam model wymieniony przez ciebie z kuponem do watch dogs jak i bez.

Karta może się trochę przegrzewać np. w battlefield 4 lub hardline na ultra bez dobrej jakości chłodzenia ale do gier wg. mnie bardzo dobra,gdyż z niej korzystam.

Cześć kupiłem karte GTX 760 w komputronik.pl podobno NVidia rozdaje klucze do gier za taki zakup wie ktoś jak taki zdobyć?