Darmowa gra survival typu ArmA 2: DayZ

Siema,

Szukam darmowej gry survival typu ArmA 2:DayZ

MUSI być darmowa i mieć multi, jednak nie musi mieć zombie.

Mogę polecić ci survival w przeglądarce : Dead frontier . Gra jest 3d (twórcy tak mówią , ja powiedziałbym 2,5d) , działa na silniku Unity Web . Jest multiplayerem (przeszukujesz , kupujesz lepsze rzeczy , pvp ). Po śmierci tracisz trochę doświadczenia i kasę , którą znalazłeś .

Otóż tak, polecam CI project zomboid który już wyszedł, gra 2D, moze nawet 2,5 D :) To gra typu graj i przeżyj, bardzo podobna do DayZ Fabuła, tez sa zombie, jak w tytule. Polecam także WarZ, chyba nawet jeszcze nie wyszlo, ale to bedzie kopia DayZ. Oczywiscie mozesz tez poczekac poniewaz w grudniu wychodzi samodzielna wersja DayZ. Czyli zadnych modow ani bawienia calymi dniami, wtedy bedzie wiecej frajdy, poniewaz bedzie mnoooooostwo graczy, mnoooooostwo serwerow i mnooooooostwo zabawy :)

PS. Jednak to wszystkie platne gry, poniewaz darmowych takich nie ma :D

Jakby szukał byle jakiej gry Survival nie pisałby TYPU DayZ.

Od siebię dodam The Dead Linger. Zapowiada się miodnie (niestety jeszcze nie wydana).

Dalej jest Dead Island. Całkiem przyjemna gierka, ale na solo się nudzi. Niektórzy mówią, że to crap (bo pewnie nie grali, nie wiem), ale mi się praca Wrocławskiego studia spodobała :)

A jeśli szukasz czegoś jakiego jak Panowie wyżej podali, łap to:

http://armorgames.com/play/12009/the-last-stand-union-city

Pozdro!

Half Life na modzie

Cs na modzie

Oblivion na modzie

Wybacz ale większość jest P2P

Oraz killing floor i left 4 dead

Na prawdę nie chcę tutaj robić offtop (choć wiem, że robię),ale tę grę można kupić za bodajże 30 zł. Na prawdę to nie są duże pieniądze. Tak więc po co szukać innej jak można grać w tą?

Facos14, dzięki za tą grę Last Stand :D Super mi się gra chociaż ja tutaj nie szukałem gry :D

Czekaj na The War Z :)

Zawsze do usług :D

Jeśli nadal poszukujesz gry a'la DayZ, to wszystko zostało wymienione powyżej :D (chodzi mi o te "lepsze" gry). Lub jak mówi Qwieq, po prostu wydaj te 3 dychy i po problemie. Nie wiem za ile wyjdzie wersja samodzielna, ale pewnie koło 10$.

Pozdro

Powinno być około 60 zł :)

Cry of fear !

Tyle że The War Z ma być grą kup by grać (z wbudowanym sklepem na dodatek, więc darmowość aż bije od tego tytułu), co ma się nijak do tego o co prosi autor. Swoją drogą polecanie gry, która jeszcze nie wyszła też jest kiepskim pomysłem.

W każdym razie jak to zwykle bywa: jak chcesz mieć produkt dobrej jakości z reguły musisz za to płacić. Znając życie i patrząc na sukces DayZ zaraz powstaną mniej lub bardziej udane jej otwarte implementacje tak jak to było np. z Minecraftem.

Mogę polecić ci survival w przeglądarce : Dead frontier . Gra jest 3d (twórcy tak mówią , ja powiedziałbym 2,5d) , działa na silniku Unity Web . Jest multiplayerem (przeszukujesz , kupujesz lepsze rzeczy , pvp ). Po śmierci tracisz trochę doświadczenia i kasę , którą znalazłeś .

małe sprostowanie po śmierci

1.nie tracisz kasy...pod warunkiem posiadania

wystarczy tzw black box....są różnej pojemności ..np xl zabezpiecza do 20 tys $

2.nie tracisz exp...wyniku walki pvp

3. po zabarykadowaniu pomieszczenia -założeniu własnego Qutpostu -też nie tracisz exp-a :)

Siema,

Szukam darmowej gry survival typu ArmA 2:DayZ

MUSI być darmowa i mieć multi, jednak nie musi mieć zombie.