Darmowa Liga League Of Legends dla wszyskich!

Witam chciałbym zaprosić wszystkich chęnych do nie wielkiej ligi league of legends gdzie bedą oragnizowane turnieje dla wszystkich graczy , nie patrząc na to jaki mają poziom i jak długo grają.

Serwer na którym będziemy grać to tylko i wyłąćzenie EU EAST & NORDIC

Nagordą w turnieju jest tylko i wyłączenie presiż , a także satysfakcja z wygraniej ^^.

Forum jest w budowie ;) ale stawiam na organizowanie dużej ilości turnieji w jakie dni tygodnia to będzie zalezało od wielu rzeczy, raczej w godzinach wieczornych ZAPRASZAM !

Więcej informacji na forum w dziale zapisy...

Link do forum: http://www.ligaleagueoflegends.pun.pl/index.php

Witam chciałbym zaprosić wszystkich chęnych do nie wielkiej ligi league of legends gdzie bedą oragnizowane turnieje dla wszystkich graczy , nie patrząc na to jaki mają poziom i jak długo grają.

W tym momencie można skończyć czytanie. Rozumiem, fajnie że pozwalacie na zrównanie poziomów i dajecie nowym zagrać w turnieju, ale to nie ma najmniejszego sensu. Gracz z lvl30 ma dużo więcej mastery i - najczęściej - co najmniej jeden zestaw runek, a to daje ogromną przewagę nad przeciwnikiem (bo dodatkowy MPen, MP/5, AP to jest spora przewaga przy walce 1v1).

Gracze którzy zapiszą się "solo" będą po każdym turnieju przydzielani do innych drużyn , żeby każda drużyna miała równe szanse. Zapraszam

Co masz na myśli pisząc "żeby każda drużyna miała równe szanse"?

Chodzi o to , że drużyny mają być wymieszane na tyle ile pozowli liczba graczy zeby nie było zespołow gdzie jest 5x30 lvl vs 2x30 lvl i 3xnp.10 lvl...to chyba zrozumiałe -.-

prestiż? buhahahhahahahahhaha x100 ładne żarty,

naprawdę nie wiem po co tracic czas...

Nie rozumiem ludzi, którzy grają tylko po to by zdobyć jakieś korzyści materialne. Gram z kumplami dla zabawy, a taki turniej w którym można sprawdzić swoje możliwość, przetestować nowe taktyki czy też zgranie drużynowe ma swoje pozytwne strony. Jak spotkasz inną drużyne, która posiada znacznie większe umiejętności w grze, to można ich poprosić o pare porad. Jak dlamnie to fajny pomysł wystarczy tylko zebrać ludzi. A z graczmi z low lvl-ami chyba też mo zna mieć trochę zabawy. nie jest przecież ważne czy wygrałeś ale czy miałeś zabawe grając.

~Alexky- dziekuje za poparcie

A kijaszkowi powiem zeby najpierw sprobowal swoich sil w ligach gdzie walczy sie o prestiz bo nie gra sie tylko dla kasy chyba ze robi sie z tego fundusz na zycie nie wypowiem sie na temat jego gry bo go nie znam ale jesli gra z nastawieniem na kase a nie na zabawe to zbyt za***istym pro plejerem ;) nie jest pozdrawiam

@WujekKijaszek nie musisz do wszystkiego podchodzić sceptycznie ;) ja za swoich czasów gdy grałem w csa jakies 7 lat temu z przyjemnością brałem udział w ligach/turniejach gdzie nie było mowy o nagrodach. Można sie fajnie sprawdzić jak i przygotować do czegoś poważniejszego, np. ESL.

Co do równych szans faktycznie to tracie sens. 30lvl vs 12lvl, nie mówiąc o doświadczeniu i ogarniu dochodzi kwestia runek które dają diametralną przewagę.

Razer24 popraw błedy w 1 poście bo nie idzie się rozczytać.

Co do samej ligi jestem ciekaw czy będzie zainteresowanie. Z własnego doświadczenia wiem że gracze LOL'a są nieufni do nowych serwisów i wszędzie doszukują się nagród

mimo wszystko powodzenia ;)

Serwer na którym będziemy grać to tylko i wyłąćzenie EU EAST & NORDIC

Nagordą w turnieju jest tylko i wyłączenie presiż , a także satysfakcja z wygraniej ^^.

Forum jest w budowie ;) ale stawiam na organizowanie dużej ilości turnieji w jakie dni tygodnia to będzie zalezało od wielu rzeczy, raczej w godzinach wieczornych ZAPRASZAM !

Więcej informacji na forum w dziale zapisy...

Link do forum: http://www.ligaleagueoflegends.pun.pl/index.php