Darmowe 7dni

Każdy kto posiada battlechesta, otrzymał taką wiadomość.

Rozpoczęła się inwazja Żelaznej Hordy! Stań w obronie Azeroth już dziś dzięki 7 dniom darmowego* czasu gry i przygotuj się do premiery dodatku Warlords of Draenor™ 13 listopada 2014. Nie zwlekaj! Darmowy czas gry można wykorzystać do 5 listopada!

A więc 7 dni za darmo

Ja nic ni mom :<

nie każdy to dostał , nie wiem jakie było kryterium bo ja dostałem ale mój brat to już nie

Odp. z supportu:

Witaj Przemku,Dziękuję za skontaktowanie się z nami. Jednym z wymogów tej oferty jest to aby konto nie posiadało aktywnej subskrypcji od 23 Września dlatego Twoje konto nie spełnia niestety warunków tej oferty.

Dzięki za info! :)

jak ja mam to odebrać bo mi tam nic sie nie wyswietla do klikniecia

To się nazywa pech

CZAS GRY Wygasł: 25.09.2014 08:32

Polecam ogarnąć czytanie ze zrozumieniem. Jak byk napisane, że 5 listopada promocja się kończy (nieważne kiedy aktywujesz, 5 listopada jest finisz), a wysyłali to już tydzień temu, troszke spóźnione info

Dzięki Boosky.

@kahirus, jesteś w błędzie. Z promocji możesz skorzystać DO 5 listopada. Ja po aktywowaniu (około 10 minut temu) mam czas gry wystarczający do grania do 11.11.2014.

dokładnie pisze tylko że do 5 listopada jest czas na aktywacje

Każdy kto posiada battlechesta, otrzymał taką wiadomość.

Rozpoczęła się inwazja Żelaznej Hordy! Stań w obronie Azeroth już dziś dzięki 7 dniom darmowego* czasu gry i przygotuj się do premiery dodatku Warlords of Draenor™ 13 listopada 2014. Nie zwlekaj! Darmowy czas gry można wykorzystać do 5 listopada!

A więc 7 dni za darmo