Darmowe beta keye!

mogl by mi ktos wyslas 1 klucz? bo email od konta nie chce mi przyjsc...

i nie ma juz kluczy...

mogl by mi ktos wyslas 1 klucz? bo email od konta nie chce mi przyjsc...i nie ma juz kluczy...
Żartujesz sobie czy o co chodzi ?
Żartujesz sobie czy o co chodzi ?

czy to wyglada na zart? nie ma kluczy wiec zapytalem o jeden

masz cos madrego do powiedzenia mow ale nie nabijaj sobie postow glupimi tekstami

daruj sobie

Czyli sie skończyły Noobki sie rzucily i w ciagu 5 min poszly BB QQ

Żal mi ciebie...

O 13 bylo juz glosno o tej stronie czyli warto przegladac inne fora :) np. te : http://en.board.aionfreetoplay.com/

Zapraszam do aukcji :* http://allegro.pl/aion-closed-beta-key-i2102612923.html

w d*pie mam twoja aukcje dzieciaczku

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Gdyby ktoś miał niepotrzebne klucze, to chętnie jeden przyjmę. Spóźniłem się niestety :D

Najbardziej mnie wkurza jak widze, że osoby które klucze które dostają za darmo a sprzedają je na alegro lub chcą za nie jakieś gry:).''

Ja z chęcią oddam mój klucz komuś z tego forum, kto pierwszy ten lepszy:)niech po prostu napiszę na PW lub tutaj posta, jeden warunek niech to będzie osoba która już jakiś czas spędziła na tym forum, a nie ktoś kto co dopiero konto założył.

Z chęcią przyjmę kluczyk, jestem aktywny na forum, lecz odpowiadam bardzo rzadko :D

@Darkllord

nie rozumiem co ty masz za problem z wymienianiem się, ja np chcialbym klucz/gifta do doty2, a czy ktoś mi da? nie... wiec nie widze powodu czemu miałbym się nie zamieniac, tak aby w koncu uzyskać ten klucz

A klucze biore tylko z giveawayow, nie biore od ludzi którzy już mają i chcą oddać komuś za free(tak jak ty), zeby potem go sprzedac bo to jest już przegięcie i chciwosc ^^

Źle mnie zrozumiałeś nie mam nic przeciwko wymianie klucz vs klucz,ale gdy widzę,że ludzie chcą za to jakieś inny gry czy sprzedają na alegro to lekka przesada:).

Ja mój oddaję bo nie jest mi potrzebny, veterana i tak dostanę bo moje konto jest opłacone do 18marca:).Tak przy okazji orientuje się ktoś, co dostanę za te dni które zostaną po przejściu na f2p?.

@edit

Kluczyk poszedł do Yazstone:).

A tak to się zgadzam ^^, choć sam sprzedałem za doładowanie, ale to był wyjątek bo dzwonic trzeba ;p

Ma ktoś może jakiegoś zbędnego klucza do testów ? Ciągle mnie nie ma jak rzucają coś nowego ;s

Ja bardzo serdecznie proszę i zwracam się do waszych serduszek dobrych serduszek o 1 klucz , "szukajdzie a znajdziecie " . Ja szukam w waszej dobroci . Proszę o pw .

Pozdrawiam Cromprax.

Założyłeś konto dla tego postu ? Ja nawet nie wiem czy prosić, bo raczej nikt już nie ma.

Założyłeś konto dla tego postu ? Ja nawet nie wiem czy prosić, bo raczej nikt już nie ma.

Są są, znajdują się dobrzy samarytanie :) Ja dostrzegłem kluczyk na PM pewnego wspaniałego poranka.

Może znajdzie się dobry człowiek,który poratuje mnie kluczem na PM ?:)

http://www.onrpg.com/MMO/event/Aion-F2P-Beta-Key-Giveaway

Juz klucze znikly i znowu nie zdazylem ;/

jezeli ktos ma zbedny klucz prosze o kontakt na pw

Witam, jeżeli ktoś posiada zbędny klucz do Aion'a to będę wdzięczny za udostępnienie go, w zamian mogę zaoferować klucz do Path of Exile oraz Elegium, choć klucz do Elegium to chyba żadna oferta, w przypadku wyjścia Open Bety w najbliższych dniach :)