mogl by mi ktos wyslas 1 klucz? bo email od konta nie chce mi przyjsc...
i nie ma juz kluczy...
mogl by mi ktos wyslas 1 klucz? bo email od konta nie chce mi przyjsc...
i nie ma juz kluczy...
mogl by mi ktos wyslas 1 klucz? bo email od konta nie chce mi przyjsc...i nie ma juz kluczy...Żartujesz sobie czy o co chodzi ?
Żartujesz sobie czy o co chodzi ?
czy to wyglada na zart? nie ma kluczy wiec zapytalem o jeden
masz cos madrego do powiedzenia mow ale nie nabijaj sobie postow glupimi tekstami
daruj sobie
Czyli sie skończyły Noobki sie rzucily i w ciagu 5 min poszly BB QQ
Żal mi ciebie...
O 13 bylo juz glosno o tej stronie czyli warto przegladac inne fora np. te : http://en.board.aionfreetoplay.com/
Zapraszam do aukcji :* http://allegro.pl/aion-closed-beta-key-i2102612923.html
w d*pie mam twoja aukcje dzieciaczku
Gdyby ktoś miał niepotrzebne klucze, to chętnie jeden przyjmę. Spóźniłem się niestety
Najbardziej mnie wkurza jak widze, że osoby które klucze które dostają za darmo a sprzedają je na alegro lub chcą za nie jakieś gry:).''
Ja z chęcią oddam mój klucz komuś z tego forum, kto pierwszy ten lepszy:)niech po prostu napiszę na PW lub tutaj posta, jeden warunek niech to będzie osoba która już jakiś czas spędziła na tym forum, a nie ktoś kto co dopiero konto założył.
Z chęcią przyjmę kluczyk, jestem aktywny na forum, lecz odpowiadam bardzo rzadko
@Darkllord
nie rozumiem co ty masz za problem z wymienianiem się, ja np chcialbym klucz/gifta do doty2, a czy ktoś mi da? nie... wiec nie widze powodu czemu miałbym się nie zamieniac, tak aby w koncu uzyskać ten klucz
A klucze biore tylko z giveawayow, nie biore od ludzi którzy już mają i chcą oddać komuś za free(tak jak ty), zeby potem go sprzedac bo to jest już przegięcie i chciwosc ^^
Źle mnie zrozumiałeś nie mam nic przeciwko wymianie klucz vs klucz,ale gdy widzę,że ludzie chcą za to jakieś inny gry czy sprzedają na alegro to lekka przesada:).
Ja mój oddaję bo nie jest mi potrzebny, veterana i tak dostanę bo moje konto jest opłacone do 18marca:).Tak przy okazji orientuje się ktoś, co dostanę za te dni które zostaną po przejściu na f2p?.
@edit
Kluczyk poszedł do Yazstone:).
A tak to się zgadzam ^^, choć sam sprzedałem za doładowanie, ale to był wyjątek bo dzwonic trzeba ;p
Ma ktoś może jakiegoś zbędnego klucza do testów ? Ciągle mnie nie ma jak rzucają coś nowego ;s
Ja bardzo serdecznie proszę i zwracam się do waszych serduszek dobrych serduszek o 1 klucz , "szukajdzie a znajdziecie " . Ja szukam w waszej dobroci . Proszę o pw .
Pozdrawiam Cromprax.
Założyłeś konto dla tego postu ? Ja nawet nie wiem czy prosić, bo raczej nikt już nie ma.
Założyłeś konto dla tego postu ? Ja nawet nie wiem czy prosić, bo raczej nikt już nie ma.
Są są, znajdują się dobrzy samarytanie Ja dostrzegłem kluczyk na PM pewnego wspaniałego poranka.
Może znajdzie się dobry człowiek,który poratuje mnie kluczem na PM ?
Juz klucze znikly i znowu nie zdazylem ;/
jezeli ktos ma zbedny klucz prosze o kontakt na pw
Witam, jeżeli ktoś posiada zbędny klucz do Aion'a to będę wdzięczny za udostępnienie go, w zamian mogę zaoferować klucz do Path of Exile oraz Elegium, choć klucz do Elegium to chyba żadna oferta, w przypadku wyjścia Open Bety w najbliższych dniach