Darmowe beta keye!

posiadam klucz do cbt ,chętni pisać pw ;)( nie oczekuję żadnych profitów)

@down wysłałem klucz :)

Pewnei to co napisze bedzie banalne i powtorze slowa innych, ale jezeli ktos ma niepotrzebny ten klucz to czy moglbym prosic o jeden ? z gory dziekuje :)

Nie jestem pewien czy działa, ale mi taki przysłali:)

IYKM-VHZ7-Q1HV-NWSL

Jeśli ktoś posiada jeszcze klucz i chce się nim podzielić prosze o wiadomość na PW .

Widze kolega Up tak jak ja , konto specjalnie dla klucza ? :> Ja nawet już nie proszę o klucz bo raczej nikt nie da patrząc po rejestracji.

Panowie posiadam 5 kluczy ( bug systemu gift keyów i 5 mi przysłali :) )

Jednakże nie oddam za darmo

key za sms,a 5 zł - myślę ze dobra cena :)

gg 41062198

B) znalazłem jeszcze 1 key , chętni pisać PW ( klucz wydam popołudniu lub w godzinach wieczornych,nie oczekuje żadnych profitów, bo i tak się na takim czymś nikt jeszcze nie wzbogacił)

Edit:

Klucz wydany szczesliwiec może sprawdzić skrzynkę :)

Witam, chętnie przyjmę jeszcze jeden klucz dla przyjaciela z którym gram, jeżeli ktoś posiada niepotrzebny proszę o PW.

Jakby ktoś miał na zbyciu to z chęcią bym przyjął kluczyk. Lecz nie liczę na cudy.

@Edit

Ja nie zrobiłem konta specjalnie dla klucza jak ci poniżej, przeglądam forum od dłuższego czasu lecz się nie udzielam.

Tak, to jest konto specjalnie dla klucza! I chętnie taki przyjmę ^^

Bardzo bym podziękował jeżeli jakaś dobra dusza przesłała mi keya :)

wątpie , że dostane klucz ale może sie uda jakoś ...

mam konto do aiona.(z kluczem) Oddam za konto/klucz do Path of exile.(z aktywowanym kluczem.)

Pozdrówka.

Posiadam 1 klucz do bety i mogę go oddać za doładowanie orange 6zł, jeśli nie będzie propozycji za doładowanie to z osób które wyślą mi PW wylosuję osobę która dostanie owy klucz.

Edit: Klucz już poszedł

Ja również prosiłbym, gdyby ktoś miał klucz o poinformowaniu mnie na pw.

Jeśli miałby ktoś odstapić 1 klucz do beta testów gry Aion to bardzo bym prosił o przesłanie na pw. Zrobicie jeden dobry uczynek i w przyszłości pójdziecie do cyber nieba i już nie będzie was ograniczał 24 godzinny czas gry tylko nieskończoność :]

oddam jeden kluczyk komuś kto będzie w to grał dłużej niż do beta testów... pm

@Up

Wysłałem wiadomość, bardzo proszę o klucz.

@Up poszedł kluczyk

@Up poszedł kluczyk

Dziękuję bardzo. :)