Jeśli ktoś ma klucz chętnie bym go przyjął
Darmowe beta keye!
Tak samo jak koledzy wyżej...Jeżeli ktoś ma key i wie, że go nie będzie używał - w takiej sytuacji bardzo chętnie przyjmę klucz.
Z góry dzięki
Jeśli miałby ktoś jeden wolny kluczyk bardzo chętnie go przyjme
Sprzedam dwa klucze, płatność sms za 11zł brutto, pisać pw.
Sprzedam dwa klucze, płatność sms za 11zł brutto, pisać pw.
To poprostu jest żałosne co piszesz żal mi takich ludzi jak Ty.
Wracając do tematu o jakim tu mowa, jeżeli ktoś posiada klucz na zbyciu z chęcią przyjmę i przetestuję grę.
pozdrawiam
Nie chcesz klucza to nie pisz, sam nie raz kupowałem keye, które były za darmo i nie płakałem, także się ogarnij i nie płacz. Żal mi takich ludzi, którzy rejestrują się na forum specjalnie po to, aby dostać keya do gry.
To poprostu jest żałosne co piszesz żal mi takich ludzi jak Ty.Wracając do tematu o jakim tu mowa, jeżeli ktoś posiada klucz na zbyciu z chęcią przyjmę i przetestuję grę.pozdrawiam
A mi nie, zrobiłeś konto tylko dla kluczyka i śmiesz krytykować innych ? Każdy zarabia jak chcę, można od niego kupić kluczyk jeśli komuś zależy. On poprostu zarabia. Są ludzie którzy daja za darmo, są ludzie którzy kombinują, nie należy mu się krytyka bo mógł tych kluczyków wgl nie oferować nikomu i co wtedy ? Nie jest to może poprawne sprzedawanie darmowych kluczy, ale nie jest to też zachowanie godne krytyki.
Widzę że bracia mózgowcy:D
Jesteście bardzo bystrzy i przedsiębiorczy biznes rozkręćcie razem. Hawren jeżeli uważasz że fair jest sprzedawanie czegoś co jest legit i za free to pogratulować podejścia... pasuje tu przysłowie "polak potrafi". Będę modlił się za to byś ty kiedyś otrzymał mózg od boga tak jak i ten drugi..
Po co w ogóle wypisujesz że ktoś tworzy konto bo chce tylko klucz ? po co oceniasz w ten sposób?
Jestem w tym topicu z takich samych względów jak i ty więc co się czepiasz?Może sam stworzyłeś konto tutaj by tylko otrzymać klucz? Absurdalne myślenie.
A czy założyłem konto teraz czy założyłbym je później nie ma to najmniejszego znaczenia.
Dla mnie nie ma problemu pograć w tę grę i przetestować ją jak wejdzie "life". Natomiast jeżeli jest możliwość przetestowania tej gry w tym momencie to czemu nie spróbować?
pozdrawiam was i trochę pokory na przyszłość radzę lub mieć konkretne argumenty
peace
Po pierwsze Hawran a nie Hawren. Uważam, że sprzedać można wszystko na co znajdą się chętni, takie są zasady rynku. Mój mózg jest na swoim miejscu i moja ocena była całkowicie trafna tak jak ja nie neguje sprzedaży kluczy, tak nadal uważam, że zakładanie konta tylko po to by otrzymać klucz jest bez sensu, bo jeśli dostaniesz klucz już z pewnością się tu nie pojawisz, więc w czym przysłużysz się temu forum ? Tym, że nie otrzymasz klucza i zganisz wszystkich którzy mają lepsze pomysły od Ciebie ? Mówisz o argumentach, przeczytaj uważnie moją wypowiedź, a być może dane będzie Ci zrozumieć co tam napisałem i wyciągnąć jakieś wnioski, z całego serca Ci tego życzę.
Jezeli jeszcze ktos posiada zbedny kluczyk to serdecznie poprosze . Potrzebuje gierki dla zabicia czasu.
Chciałbym wiedzieć ile Ty możesz wiedzieć o zasadach rynków i ich funkcjonowania? myślisz że nie obowiązują jakieś zasady restrykcje? Nie będę wchodził tu w głębszą polemikę z Tobą o sprawach ekonomii bo założe się że mało o tym wiesz i twoja wiedza w tym temacie nie jest obszerna (patrząc na twój wiek ), chociaż mogę się mylić ja natomiast dobrze wiem jak to wszystko wygląda (ukończone studia ekonomiczne). Wracając do wątku chciałbym dać mały przykład nazwijmy beta key, który jest/był dostępny za free dobrem publicznym (z pewnymi zastrzeżeniami)które zostało wprowadzone w pewnym okresie czasu.Było ono/bądź jest za darmo, nie można wykluczyć nikogo z jego użytkowania i są one nieodpłatne, dlatego nie można dobrem takim jako osoba korzystająca zarządzać w sposób karalny bąć czerpać korzyści materialne. NCsoft wyraził się też jasno co do takich osób i nie będę tu przytaczał ich wypowiedzi.
Normalnie patrząc chciałbym widzieć minę Twoją jeżeli ktoś np. Ktoś Chciałby od Ciebie otrzymać coś co ty produkujesz lub masz na zbyciu i dajesz to w darowizne a osoba obdarowana wykorzystuje to co sam miałeś i oddałeś za darmo do celów pieniężnych.
Co do kwesti mojego pobytu tutaj. Od dłuższego czasu zaglądam na te forum, wcześniej jako niezarejestrowany użytkownik i szukałem tu informacji i newsów teraz jestem użytkownikiem tego forum więc mam prawo zgodnie z regulaminem forum być tutaj a ile tu będę i czy coś wniosę dla forum to może się okazać z czasem więc pezpodstawne jest twoje ocenianie mnie (rozumiem że było to twoje subiektywne odczucie).
Weź również pod uwagę że twoje wypowiedzi na tym forum nie wskazują na dużą chęć noszenia pomocy innym i wnoszenia cennych informacji i rad(mogę się mylić bądź nie ale po postach które pisałeś dużo z nich infomracji cennych nie wypływa), dlatego nie krytykuj bezpodstawnie innych.
(ukończone studia ekonomiczne)
Po sposobie Twojego wypowiadania się nie wierzę, że byłeś na studiach, co ważniejsze je ukończyłeś. No chyba, że bogaci rodzice, to wszystko zmienia.
To ich sprawa co robią ze swoimi kluczami, było być szybszym i otrzymać swój za darmo, a jeśli nie chcesz kupować klucza, przecież nie musisz, ale to nie Twoja sprawa co oni zrobią ze swoimi. Tak naprawdę warrtość tego klucza może być porównywalna z ceną gold packa, bo otrzymujesz veterana.
Wątpię, że teraz otrzymacie kluczyk za darmo, Ci co mieli je oddać już pewnie dawno je oddali, reszta trzyma po parę kluczyków na wymianę za coś, bądź sprzedaż.
Wy się kłóćcie, a ja też sobie grzecznię poproszę: Bardzo pięknie poproszę jeden kluczyk dla byłego wyjadacza, chodzi tylko o status Veteran
Ja też bym prosił o kluczyk ;X
GG:1110921
inyeen jesteś trollem czy tak Cie wychowali .. tylko pytanie kto? bo rodzice by się zawiedli. Co mają, człowieku "jeszcze 18letni z wiedzą przeogromną" ukończone studia do sposobu mojego wyrażania się? razi Cię to? co cóż nie moja sprawa. Kolejna rzecz w osobach takich jak ty nie rozumiem to fakt, że szukasz jakiegoś pocieszenia i wmawiasz sobie że swiat jest zły i nie fair bo inni mają lepiej niż ty przez to stają się gorsi w twoich oczach ? Zastanów się proszę TY nad sposobem swojego rozumowania i kwitowania odpowiedzi. Dla Twojej wiadomości 100diowałem zaocznie i pracuję, a co Ty mi możesz powiedzieć o pracy o dorosłym życiu i jeszcze może będziesz mnie uczył jak mam się wysławiać bo Twoje spostrzeżenia co do osoby po studiach są inne z oczekiwanymi? Widać jesteś kolejnym, który nie rozumie może co to jest uczciowść wobec innych i samego siebie Jeżeli uważasz za fair sprzedawanie czegoś co jest/było za darmo. Jak ty i inni chcecie zarobić to idźcie do pracy.Jak ciężko popracujesz to będziesz wiedział czym jest pieniądz. Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi nie znalazłem w Twojej odpowiedzi żadnego argumentu ani kontrargumentu na moją wypowiedź, więc nie ma sensu dalsza polemika z Tobą i podobnym do Ciebie. Co do wartości klucza to jak przeczytasz wcześniejszą moją odpowiedź i się zastanowisz to wierzę że odpowiesz sobie albo mi czy to jest fair.
Nie mam zamiaru pisać eposów i otrzymywać odpowiedzi na takim poziomie.
Przepraszam za zajście z tematu.
Ps.
Jak ktoś chce pisać dalej i zejść z tematu to pw.
Witam , również poproszę o kluczyk . Za późno się zorientowałem o beta Aion .
GG 17499741
PW.
Email: patryjoszka@hotmail.com
inyeen jesteś trollem czy tak Cie wychowali .. tylko pytanie kto? bo rodzice by się zawiedli.
Mówisz, że jestem dzieciakiem, a sam się tak zachowałeś schodząc od razu na temat rodziców, jak dziecko w piaskownicy: "...a twój stary to..., a twoja matka to..."
Jeżeli uważasz za fair sprzedawanie czegoś co jest/było za darmo.
Może i nie jest fair, ale zastanów się co w tym świecie jest fair...
Jak ciężko popracujesz to będziesz wiedział czym jest pieniądz.
Musiałem naprawdę urazić Twoje ego, jak z jednego tematu o kluczu do głupiej gry, schodzisz na temat moich rodziców, pieniędzy. Otóż zszokuję Cię, ale wiem jaka jest jego wartość i doskonale wiem, że nie spada z drzew, ale jeśli po prostu chciałeś poszpanować, że zarabiasz pieniądze wystarczyło to powiedzieć.
I tak, zgadzam się z tym, że wymienianie tych kluczy może do końca jest fair, ale w końcu to ich własność, to raz. Dwa: pamiętaj, że teraz są w lepszej sytuacji niż Ty, Oni ten klucz mają, Ty nie, więc to nie Oni mają się przystosować do Ciebie, ale Ty do Nich.
Co do tematu, z tego co ostatnio widziałem na paru forum o grach są jeszcze jakieś konkursy, eventy i w dalszym ciągu rozdają klucze, jedynym problemem jest to, że jest ich około 50 i znikają jak ciepłe bułeczki. Zawsze jakaś szansa - pytajcie wujka Google.
Bardzo prosze o kluczyk jak narazie w aiona mialem szanse grac tylko na priwach a teraz jest szansa by sprubowac swoich sił na oficjalu
jesli znalzla by sie jakas dobra dusza bede bardzo wdzieczny. PW lub gg 877822
PS. Nie mam ochoty placic tym egoistom na allegro. lecz chyba bede musial ; /
Edit. Nie jestem nowy na forum poprostu zadko widze sens sie wypowiadac.
Witam. Poszukuje jescze jednego klucza dla przyjaciela a ktorym chcialbym grac w Aion'a. Jezeli znalazlby sie takowy dobroczynca, bylbym dozgonnie wdzieczny. Z gory dziekuje
Przyjmę klucz, z góry dziękuję