Darmowe konto w banku-pomoc

Witam!
Pisze poniewaz musze zalozyc konto w banku :D .Potrzebne mi jest do otrzymywania zwrotu za dojazd na kursy.Nie mam narazie żadnego dochodu więc chciałbym żeby to konto było calkowicie darmowe.Polecicie jakieś banki?I czy mozna takie konto zalozyc przez internet? :D

Pozdrawiam

http://www.pkobp.pl/dzieci-uczniowie-i-studenci/rachunki/konta-osobiste/pko-konto-dla-mlodych/?s=%2Fdzieci-uczniowie-i-studenci%2F&med=button&sequence=0

Mbank. Obecnie ma najlepsze chyba warunki. Sam mam i jestem bardzo zadowolony

Polecam konto godne polecenia w banku WBK (darmowe) i z tego co wiem to można je założyć przez telefon, ale jak z zakładaniem przez internet bank stoi to nie mam pojęcia.

Pozdrawiam!

INGBANK - Aktualnie jestem w trzech bankach (mbank, ingbank, bzwbk) i z tych trzech poleciłbym Ci INGBANK. Idziesz zakładasz konto direct, dają Ci kartę, mówisz że chcesz wstrzymać działanie karty, oni Ci ją dezaktywują, po czym płacisz tyle co nic, czyli 0zł za konto. Za kartę płaciłbyś 7 zł/mc.

Każdy bank ma coś w sobie konkurencyjnego. Musisz przejrzeć oferty po prostu i samemu zdecydować.

t-mobile uslugi bankowe dawniej Alior Sync, 0 zł za wszystko, karta też za darmo

Dla mnie najlepszymi bankami są banki spółdzielcze, mam w NEO Bank jestem z niego zadowolony. Prowadzę konto przez neta, jestem zadowolony - żadnych ukrytych kruczków. Jednak zanim cokolwiek podpiszesz przeczytaj umowę.

Osobiście mam konto w mBanku e-konto dla młodych i płace tylko za utrzymanie karty 4zł/mies

W WBK Konto Godne polecenia nie ma właśnie żadnych opłat. Jeśli chodzi o Bankomaty to wiem, że za darmo sa na pewno Banki WBK i PeKaO. Nie wiem dokładnie jak z innymi.

mbank-wszystko darmo a jezei chcesz miec wszystkie bankomaty musisz miesiecznie wydac 200zl przelew/karta

Do tej pory konta nie zalozeles :P mozesz przelewac na moje ja sie nie pogniewam :P

Na pkoBP konto jest darmowe dopiero po spełnieniu kilku warunków (dochody bodaj powyżej 2,5k co miesiac i transakcje karta 200+). Dla pracujących ok, dla casuali nie bardzo. I mówie z autopsji, bo mam jdno z nowszych kont tam.

Fulll darmowe to tylko T-Mobile Usługi Bankowe. Inne konta mają haczyki, które trzeba spełnić, by były darmowe, albo bulisz za utrzymanie karty.

Polecam T-mobile Usługi Bankowe. Ja jak i moi znajomi posiadamy tam konta i jesteśmy w 100% zadowoleni. Zero opłat. Bankomaty darmowe. Całkowicie wszystko za darmo. Żadnych ukrytych opłat czy tym podobnych.

Witam!
Pisze poniewaz musze zalozyc konto w banku :D .Potrzebne mi jest do otrzymywania zwrotu za dojazd na kursy.Nie mam narazie żadnego dochodu więc chciałbym żeby to konto było calkowicie darmowe.Polecicie jakieś banki?I czy mozna takie konto zalozyc przez internet? :D

Pozdrawiam