"Darmowe mmorpg - spis gier..."

Witam.

Otóż właśnie zwróciłem uwagę na pewien błąd w opisie portalu

123tt.jpg

A dokładniej chodzi mi o wzmiankę "Darmowe mmorpg", gdyż to zdanie, odkąd została dodana zakładka Płatne MMO, mija się z prawdą, tak samo jest z tekstem powitalnym, jak i wieelkim buttonem, zaraz pod owym tekstem, prawdopodobnie jest tego więcej, ale nie mam teraz głowy by tego szukać.

Niby nic wielkiego, ale zawsze...

@Edit

A tak btw... To przypadkiem gra Project Powder nie powinna znajdować się w zakładce Sport MMO?

Dobra uwaga ;]

Czy ja wiem, zakładka płatne to raczej dodatek i jest tam zaledwie kilka pozycji, jak by nie było to portal skupia się na grach f2p.

Ale sam fakt że ta zakładka istnieje, wyklucza to, że serwis taktuje tylko i wyłącznie o grach darmowych.

No jest i co? Strona zmierza do zagłady/? 99% MMORPG to f2p a kilka tych p2p jest to według mnie mały dodatek dla zainteresowanych.

A ii wnioskuję , że chodzi ci o to , że można by to zmienić?

A więc przez te kilka gier trzeba by było dopisać "płatne" co by wyglądało do d*py ;o

Jestem też takiego zdania. Gwoździem do trumny są osobne działy na forum o grach płatnych(L2, GW, WoW) więc należało by to zmienić. I nie jest przy tym chyba tak dużo roboty. Zmienić jakąś tam linijke w kodzie strony i pobawić się przy obrazkach... Można by zamiast tego "darmowe" walnąć jakieś fajne hasełko...

A dokładniej chodzi mi o wzmiankę "Darmowe mmorpg", gdyż to zdanie, odkąd została dodana zakładka Płatne MMO, mija się z prawdą, tak samo jest z tekstem powitalnym, jak i wieelkim buttonem, zaraz pod owym tekstem, prawdopodobnie jest tego więcej, ale nie mam teraz głowy by tego szukać.Niby nic wielkiego, ale zawsze...

Cóż, portal traktuje głównie o darmowych gra MMORPG i to raczej nas wyróżnia. Tak jak ktoś wyżej wspomniał - dział z płatnymi świeci prawie pustkami, jest tylko o tych 'najpopularniejszych' i jest to tylko i wyłącznie dodatek.

A tak btw... To przypadkiem gra Project Powder nie powinna znajdować się w zakładce Sport MMO?

Ta gra sprawiła mi sporo trudności. Pasuje to do obydwu kategorii - "Racing MMO" to gry nie tylko samochodowe, chodzi ogólnie o ściganie się więc gra pasuje jak ulał. Jednakże jest to też gra sportowa - niech wypowie się jeszcze kilka osób i demokratycznie wybierzemy do której kategorii gra pasuje bardziej :)

niech wypowie się jeszcze kilka osób i demokratycznie wybierzemy do której kategorii gra pasuje bardziej

Ja jestem za Sport MMO ponieważ do dyspozycji są również tricki które są punktowane wiec wiesz ;D.

Tez uważam że ta gra powinna siedzieć w Sport MMO a i jeszcze brakuje tam również popularnej gry sport MMO z serwisu GameTribe "Kicks Online"

No jest i co? Strona zmierza do zagłady/? 99% MMORPG to f2p a kilka tych p2p jest to według mnie mały dodatek dla zainteresowanych.A ii wnioskuję , że chodzi ci o to , że można by to zmienić?A więc przez te kilka gier trzeba by było dopisać "płatne" co by wyglądało do d*py ;o

Czasem jak coś dopier**lisz to aż żal d*pę ściska. Naprawdę.

@topic

Dla mnie to mały szczegół są zaledwie 4 gry P2P. Nie ma sensu zmieniać. Oczywiście jak będzie tych gier P2P nieco więcej koło 10, opis mógłby wyglądać tak jak teraz tylko bez "Darmowe".

Również uważam, ze Project Powder powinno znaleźć się w zakładce Sport MMO. Myślę, że większość osób będzie podobnego zdania.

@ccracked

Opanuj się, bez wulgaryzmów proszę. Wypowiadaj się w sposób bardziej kulturalny!

Czasem jak coś dopier**lisz to aż żal d*pę ściska. Naprawdę.

Jedyne co tu d*pę z żalu ściska to to co napisałeś

Piszesz , że piszę ojj tak bardzo do d*py a sam napisałeś prawie to samo co ja

Dla mnie to mały szczegół są zaledwie 4 gry P2P. Nie ma sensu zmieniać. Oczywiście jak będzie tych gier P2P nieco więcej koło 10, opis mógłby wyglądać tak jak teraz tylko bez "Darmowe".

To napisz może co jest nie tak w moim poście?

Q8A Zgadzam się z tobą Project Powder powinien być w Sport MMO. Weź ktoś to zmień :P

Mr.Hania, tego raczej nie można nazwać dodatkiem, gdyż jest to kategoria jak każda inna, a idąc tym tokiem myślenia, kategorię MMORPG 3D można by uznać także za dodatek, i to że dział świeci pustkami, niczego nie usprawiedliwia, gdyż w działach Sport MMO, Racing MMO i MMORTS także nie ma wiele gier, a mimo to są "pełnoprawnymi członkami".

Dla mnie hasło że portal taktuje o grach darmowych, mija się z prawdą, nie ważne ile płatnych gier jest, chodzi o to że w ogóle są.

A stwierdzenie że dodane są tylko gry najpopularniejsze, także nie jest do końca prawdziwe. Jeżeli teraz dodawane są gry z nowej kategorii, to z czasem będzie tych gier przybywać, co jest nieuniknione, inaczej powstawać będzie pytanie "Dlaczego tej gry tutaj nie ma?", a reakcja łańcuchowa pociągnie resztę...

Więc wypadałoby albo usunąć tą kategorię, albo zmienić informacje na temat serwisu... Ewentualnie można mieć wyjebane na wszystko i zostawić to w stanie, w jakim się obecnie znajduje.

A ii wnioskuję , że chodzi ci o to , że można by to zmienić?

Jaki bystry ;o...

A więc przez te kilka gier trzeba by było dopisać "płatne" co by wyglądało do d*py ;o

Hmm... A nie wpadłeś na to że można by zmienić z Darmowe MMORPG na powiedzmy Gry MMORPG, albo jakiekolwiek inne, podobne hasło? Przecież nie mówię że trzeba to zmienić na Płatne gry MMORPG, ani nic w tym stylu.

Witam.

Otóż właśnie zwróciłem uwagę na pewien błąd w opisie portalu

123tt.jpg

A dokładniej chodzi mi o wzmiankę "Darmowe mmorpg", gdyż to zdanie, odkąd została dodana zakładka Płatne MMO, mija się z prawdą, tak samo jest z tekstem powitalnym, jak i wieelkim buttonem, zaraz pod owym tekstem, prawdopodobnie jest tego więcej, ale nie mam teraz głowy by tego szukać.

Niby nic wielkiego, ale zawsze...

@Edit